آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
خواص بلغور جو دو سر دارای ارزش غذایی عالی
خواص بلغور جو دو سر به ویژه به عنوان یک صبحانه بسیار محبوب است که شامل جو و یک مایع مثل آب, شیر گاو و یا شیر بر پایه گیاه است. یولاف یکی از مواد مغذی بسیار مغذی است که یک فرد میتواند مصرف کند.
یولاف از فواید سلامتی بسیاری برخوردار است, از جمله:
کاهش وزن
کاهش ریسک بیماریهای قلبی:
قند خون پایین
در این مقاله, ما مزایای بالقوه بلغور جو دو سر را فهرست میکنیم و اطلاعات تغذیهای آن را تهیه میکنیم. این منافع عبارتند از:
ایجاد آنتیاکسیدانها:
بلغور حاوی سطوح بالای آنتیاکسیدانها است که میتواند جریان خون را در بدن بهبود بخشد.
بلغور حاوی مقادیر زیاد آنتیاکسیدانها است.
به ویژه شامل پلی فنول ها است که ترکیبات گیاهی غنی از گیاهان هستند.
فنول ها نوعی آنتیاکسیدان هستند که تقریباً به صورت انحصاری در جو وجود دارند.
افزایش تولید نیتریک اسید که میتواند فشار خون را کاهش دهد
بهبود جریان خون
کاهش التهاب و خارش:
بهبود پاسخ انسولین و کاهش قند خون
بلغور حاوی یک فیبر محلول به نام بتا گلوکان است که میتواند به بهبود پاسخ به انسولین و احتمالاً کاهش قند خون کمک کند.
افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ ممکن است متوجه شوند که گنجاندن حلیم در رژیم غذایی آنها به آنها کمک میکند تا سطح قند خون خود را مدیریت کنند, تا زمانی که قند اضافی به ظرف اضافه نکنند.
بررسی این منبع در مورد فواید بلغور جو دو سر برای افراد دارای دیابت نوع ۲ نشان داد که جو دو سر در کنترل قند خون تاثیر مثبتی دارد. نویسندگان اظهار داشتند که تحقیقات بیشتری برای بررسی ایمنی جو دو سر برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ ضروری است.
ارائه مقادیر فراوان ویتامینها و مواد معدنی:
بلغور غذایی غنی از مواد مغذی است که حاوی ویتامینها و مواد معدنی زیادی است در حالی که کالری کمی دارد.
میخورد
بلغور جو دو سر شامل:
منیزیم:
آهن
فسفر:
روی:
فولات.
مس
ویتامینهای b و b و b
بهبود سطوح کلسترول:
خوردن جو دو سر میتواند سطح کلسترول تام را کاهش دهد.
شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه بلغور جو دو سر میتواند به دلیل محتوی بتا گلوکان میزان کلسترول سالم را تامین کند.
یک منبع بدون چربی به این نتیجه رسید که اگر افراد بیش از ۵۰ گرم (گرم) یا بیشتر بتاگلوکان را در روز مصرف کنند, بلغور میتواند سطح کلسترول تام را کاهش دهد.
با توجه به این تحقیقات, بتاگلوکان دارای چگالی کم کلسترول, یا “ کلسترول بد “ است, اما کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا یا کلسترول خوب را تحتتاثیر قرار نداد. ”
جویدن باکتریهای مفید در دستگاه گوارش:
بتاگلوکان در آرد جو دو سر یک ماده شبیه ژل را وقتی که با آب مخلوط میشود شکل میدهد. این محلول معده و دستگاه گوارش را پوشش میدهد.
این پوشش باکتریهای خوبی را در روده تغذیه میکند که سرعت رشد آنها را افزایش میدهد و میتواند به روده سالم کمک کند.
یک منبع تغذیه کوچک که تاثیر حلیم را بر رشد باکتری بررسی میکند, دریافت که میتواند اثر مثبتی داشته باشد.
مدیریت وزن
بلغور سرشار از فیبر محلول است, بنابراین مردم بعد از خوردن غذاهای دیگر به سرعت احساس ناراحتی میکنند.
احساس کامل میتواند به فرد در کاهش اندازه سهم و رسیدن به اهداف کاهش وزن کمک کند.
منبع تغذیه شده با نگاهی به اثر بلغور جو دو سر در اشتها به این نتیجه رسید که آن پری را افزایش و میل به خوردن را برای چند ساعت آینده کاهش میدهد
کاهش خطر آسم
آسم یک بیماری شایع است که اغلب در دوران کودکی رشد میکند. شواهدی وجود دارد که نشان میدهد مواد غذایی خاص میتواند عامل خطر برای رشد آسم باشد در حالی که برخی دیگر ممکن است خطر را کاهش دهند.
به عنوان مثال، منبع از کودکان ۳، ۷۸۱ مشخص کرد که آنهایی که جو را به عنوان یکی از اولین غذای خود میخوردند، کمتر از ۵ سال است که مبتلا به آسم هستند. سایر غذاهایی که ممکن است خطر را کاهش دهند عبارتند از:
چاودار
غلات جو
ماهی ها
تخممرغها
بهبود یبوست
نفخ و صبوست یک مشکل معده و روده است که تقریباً در برخی موارد تقریباً همه را تحتتاثیر قرار میدهد.
فیبر موجود در جو دو سر میتواند به حفظ مواد زائد در دستگاه گوارش کمک کند که میتواند از یبوست جلوگیری کند.
تغذیه
یک فنجان از بلغور جو دو سر حاوی ۵.۹۴ گرم پروتئین است.
بلغور شامل چند ماده مغذی کلیدی است.
یک فنجان از بلغور جو دو سر حاوی:
۱۶۶ کالری
۵.۹۴ گرم پروتئین
۴.۰۰ گرم فیبر رژیمی
۳.۵۶ گرم چربی