آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه مینی بازلاما با دستور پخت مرحله ای
طرز تهیه مینی بازلاما یکی از انواع نان ترکیه ای که تنوع بسیاری هم دارند . نان خوشمزه و سنتی بازلاما بسیار نرم و لطیف است و می توان در صبحانه با انواع مربا و عسل و دیگر مواد صبحانه مصرف کنید .
نانهای متفاوتی وجود دارد که در بخش آشپزی سایت ایران پاتوق نیز آموزش داده شده است .
نانهای سنتی و کهنسال هر کدام طعم و مزه خاصی دارند و همین امر سبب شده تا طرفداران خودشان را در بین مردم پیدا کنند، اما در این بین نکتهای جالب به چشم میخورد به نام نان صبحانه! نان بازلاما یکی از انواع نان صبحانه پرطرفدار است .
درست است نان صبحانه، نانی که صرفا برای وعده صبحانه پخت و سرو میشود و برخی از کشورها از جمله ترکیه در این امر ثابت قدم هستند.
مواد لازم برای مینی بازلاما
6 لیوان آرد
نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری(5 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری سرصاف)
1 قاشق مرباخوری نمک
آب به مقدار لازم
طرز تهیه و مراحل پخت مینی بازلاما :
ابتدا آرد ، خمیر مایه و نمک را داخل ظرفی بریزید سپس آب ولرم را کم کم روی آرد بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید.
توجه کنید آب را به اندازه ای بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد ( اگر خمیر مایه خشک فوری استفاده می کنید نیاز به عمل آوردن ندارد ) روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید سپس از خمیر چانه هایی به اندازه گردو آماده کنید و روی میز آرد پاشی شده بذارید و 20 دقیقه استراحت بدید.
سپس با دست کمی باز کنید و داخل ماهی تابه تفلون داغ (نیاز به چرب کردن ماهی تابه نیست) پشت و رو بپزید سپس کره بزنید و میل کنید .
نان مینی بازلاما بسیار مناسب برای صبحانه و بویژه برای کودکان که در میان وعده و صبحانه مصرف کنند.