آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کوفته ماهی غذای مقوی و کاملا رژیمی
طرز تهیه کوفته ماهی این غذا بسیار لذیذ است و حتی برای کسانی که از طعم ماهی خوششان نمی آید گزینه خوبی است که با خوردنش نظرشون در این مورد عوض خواهد شد . کوفته ماهی زمان کمی برای پخت می خواهد و می توان آن را از غذاهای فست فودی دانست .در ادامه روش تهیه را داریم :
مواد لازم کوفته ماهی : برای 6 نفر
ماهی بدون تیغ 700 گرم
تخم مرغ 1 عدد
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نان تست 4 عدد
پیاز 3 عدد
سیر 2 حبه
آرد سوخاری و نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه و مراحل پخت کوفته ماهی
برای شروع کار ابتدا پوست ، تیغ و استخوان ماهی را جدا کنید. سپس فیله های ماهی را همراه با پیاز و سیر 2 بار چرخ کنید تا خوب یکدست شود.
در این مرحله نان های تست را خرد کنید و در مقداری آب یا شیر 1 دقیقه خیس دهید تا نرم شوند. سپس با فشار دست رطوبت اضافی نان را بگیرید و همراه با ماهی چرخ شده ، تخم مرغ ، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
بعد کوفته هایی به اندازه یک گردو از مایه درست کنید.
کوفته ها را داخل آرد سوخاری بزنید. بعد داخل ماهی تابه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد کوفته ها را به روغن داغ اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس همراه با برنج ، نان ، سس جعفری و … تزیین و سرو کنید.
البته اگر دوست داشتید می تونید موادی که به اندازه گردو برمی دارید یک مقدار صفش کنید و قالب بزنید و کوفته ماهی های طرحدار درست کنید که شکل زیبایی هم به غذای شما میده و مخلوطی از انواع اشکال رو در بشقاب غذاتون داشته باشید.
همانطور که دیدید روال کار و پخت این غذا بسیار ساده است .
نوش جان