طرز تهیه پودینگ موز دسر بسیار خوشمزه ولذیذ مناسب برای این روزها که به راحتی هم می تونید آمادش کنی. این دسر به وقت مهمونی و جشن نیز بسیار مجلسی و شیک است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پودینگ موز چیست ؟
۳ فنجان شیر
۴۵۰ گرم موز
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ تکه چوب دارچین
۳ عدد میخک کامل
۳/۴ فنجان شکر
۱/۴ فنجان شکر قهوه ای
۱/۴ فنجان نشاسته ذرت
۱ قاشق چایخوری نمک
۷ عدد زرده تخم مرغ
۱۳عدد بیسکوییت
۱ عدد موز بزرگ
مراحل و طرز تهیه پودینگ موز:
ابتدا موزها را به ضخامت حدود ۱/۵سانت برش دهید. شیر ، موز ، ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل ، چوب دارچین و میخک را به یک قابلمه اضافه کنید و به آرامی روی حرارت ملایم بگذارید تا آرام بجوشد.
پس از جوش آمدن ، دو دقیقه دیگر حرارت را کم کنید و سپس آن را از روی حرارت بردارید. در این مرحله ، اجازه دهید موز به مدت ۱ ساعت یا (ترجیحاً) یک شب در یخچال بماند تا در مخلوط شیر دم بکشد.
مخلوط شیر را از یخچال خارج کنید و آن را از صافی رد کنید. موزها را فشار ندهید. عطر و طعم آن در شیر وجود دارد. مخلوط شیر را در قابلمه بریزید.
پودینگ را روی حرارت ملایم تا متوسط گذاشته،شکرها ، نشاسته ذرت ، نمک و زرده تخم مرغ را به شیر اضافه کنید. چند دقیقه هم بزنید در حالی که مخلوط به آرامی گرم می شود.
این کار حدود ۵-۱۰ دقیقه طول خواهد کشید تا مخلوط شروع به حباب زدن کند. هنگامی که مخلوط حباب زد و شبیه به پودینگ شد ، حرارت را ملایم کنید و ۲ دقیقه دیگر بپزید. هنگامی که مخلوط تا حدودی سرد شد ، تکه های خرد شده کوکی و موزهای خرد شده را به پودینگ اضافه کنید و مخلوط کنید.
می توانید در این حالت گرم سرو کنید یا مقداری پودینگ در ظرف سرو ریخته و مقداری تکه های بیسکوییت و موزهای خردشده روی آن بریزید و مجددا لایه ها را تکرار کنید و با خامه فرمگرفته تزیین کنید
نوش جان