طرز تهیه پودینگ موز با دستور مرحله به مرحله

طرز تهیه پودینگ موز دسر بسیار خوشمزه ولذیذ مناسب برای این روزها که به راحتی هم می تونید آمادش کنی. این دسر به وقت مهمونی و جشن نیز بسیار مجلسی و شیک است.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای پودینگ موز چیست ؟

۳ فنجان شیر

۴۵۰ گرم موز

۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

۱ تکه چوب دارچین

۳ عدد میخک کامل

۳/۴ فنجان شکر

۱/۴ فنجان شکر قهوه ای

۱/۴ فنجان نشاسته ذرت

۱ قاشق چایخوری نمک

۷ عدد زرده تخم مرغ

۱۳عدد بیسکوییت

۱ عدد موز بزرگ

طرز تهیه پودینگ موز

مراحل و طرز  تهیه پودینگ موز:

ابتدا موزها را به ضخامت حدود ۱/۵سانت برش دهید. شیر ، موز ، ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل ، چوب دارچین و میخک را به یک قابلمه اضافه کنید و به آرامی روی حرارت ملایم بگذارید تا آرام بجوشد.

پس از جوش آمدن ، دو دقیقه دیگر حرارت را کم کنید و سپس آن را از روی حرارت بردارید. در این مرحله ، اجازه دهید موز به مدت ۱ ساعت یا (ترجیحاً) یک شب در یخچال بماند تا در مخلوط شیر دم بکشد.

مخلوط شیر را از یخچال خارج کنید و آن را از صافی رد کنید. موزها را فشار ندهید. عطر و طعم آن در شیر وجود دارد. مخلوط شیر را در قابلمه بریزید.

پودینگ را روی حرارت ملایم تا متوسط گذاشته،شکرها ، نشاسته ذرت ، نمک و زرده تخم مرغ را به شیر اضافه کنید. چند دقیقه هم بزنید در حالی که مخلوط به آرامی گرم می شود.

این کار حدود ۵-۱۰ دقیقه طول خواهد کشید تا مخلوط شروع به حباب زدن کند. هنگامی که مخلوط حباب زد و شبیه به پودینگ شد ، حرارت را ملایم کنید و ۲ دقیقه دیگر بپزید. هنگامی که مخلوط تا حدودی سرد شد ، تکه های خرد شده کوکی و موزهای خرد شده را به پودینگ اضافه کنید و مخلوط کنید.

می توانید در این حالت گرم سرو کنید یا مقداری پودینگ در ظرف سرو ریخته و مقداری تکه های بیسکوییت و موزهای خردشده روی آن بریزید و مجددا لایه ها را تکرار کنید و با خامه فرم‌گرفته تزیین کنید

نوش جان

طرز تهیه کاپ کیک آلبالو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *