طرز تهیه پیراشکی رول سوخاری یه فینگر فود خوشمزه داریم با یه خمیر راحت و عالی که نه نیاز به بکینگ پودر داره و نه خمیر مایه و همچنین این خمیر نیازی به استراحت نداره .حتما تو ی خونه درست کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت پیراشکی رول چیست ؟
مواد لازم برای خمیر :
آرد : ۱/۵ لیوان
آب : ۱/۵ لیوان
کره : ۱۰ گرم
نمک : ۱ قاشق مرباخوری
شکر : نصف قاشق مرباخوری
مراحل و طرز تهیه پیراشکی رول سوخاری
ابتدا آب،شکر و نمک و داخل ظرفی بریزید بزارید روی حرارت بعد کره رو بهش اضافه کنید, وقتی جوشید آرد و بهش اضافه کنید و مدام هم بزنید تا خمیر جمع و آبش تبخیر بشه.
(اگه کمی گلوله شد نگران نباشید) در ظرف و گذاشته اجازه بدین خمیر کمی سرد بشه وقتی سرد شد با دست کمی ورز بدین تا خمیر یکدست و لطیف بشه خمیر و به مدت بیست دقیقه بزارید داخل کیسه فریزر استراحت کنه.
در این فاصله مواد میانی رو اماده کنید ,مواد میانی کاملا سلیقه ایه می تونید از سینه مرغ ریش ریش شده هم استفاده کنید, من مخلوط گوشت چرخکرده،قارچ و فلفل دلمه یی ریختم مثل مایه ماکارونی آماده کنید و بزارید کنار.
حالا خمیر و باز کنید بشکل مستطیل با پیتزار بری برش بزنید از مواد گوشتی یک قاشق روی خمیر بریزید و به دلخواه کمی پنیر پیتزا هم روش بریزید لبه های دو طرف خمیر و طبق عکس مراحل تا کنید و رول کنید.
سپس یک عدد تخم مرغ و با یک قاشق غذاخوری شیر و کمی نمک مخلوط کنید رولها رو اول به تخم مرغ بزنید و بعد داخل ارد سوخاری بزنید داخل روغن سرخشون کنید و بزارید روی دستمال تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
نکته : این خمیر خوش قلقه موقع باز کردن نمیخواد سطح کار و آرد پاشی کنید.
با این مقدار ۱۵ رول درست شد.
نوش جان