طرز تهیه دسر ارده شیره که هم میشه با ارده آماده و شیره آماده درست کرد و هم از نوع خونگی اون می تونید استفاده کنید. من از شیره انگور استفاده کردم شما هر نوع شیره ای که تو خونه داشتید یا مورد علاقتون هست می تونید استفاده کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه دسری با ارده و شیره چیست ؟
6 لیوان شیر
1 لیوان نشاسته
1 فنجان ارده
1 فنجان شکر
1 لیوان شیره
1 قاشق غذاخوری کره
گردوی خرد شده درشت برای رویش
مراحل و طرز تهیه دسر ارده شیره
ابتدا شیر ، نشاسته ، شکر ، ارده و شیره را در قابلمه با هم مخلوط کنید و قبل از قرار دادن روی اجاق گاز ، آن را خوب با لیسک مخلوط کنیم تا توده ای باقی نماند.
سپس بیایید آن را روی حرارت اجاق بذاریم و بعد از 15 دقیقه روی حرارت کم ، بیایید حرارت را خاموش کنیم. در حالی که قوام غلیظ اما مایع دارد با هم زدن مداوم و کره را اضافه می کنیم و آن را در کاسه ها تقسیم می کنیم و با پودر گردو تزیین می کنیم.
نوش جان
خواص شیره انگور :
سطح کالری شیره انگور بسیار بالا است و از این رو مصرف این ماده غذایی برای افرادی که دچار ضعف عمومی هستند، بسیار مفید است. همچنین افرادی که در اثر بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شده اند یا افرادی که بسیار لاغرند، جهت بهبود ضعف خود میتوانند از شیره انگور استفاده کنند.
شیره انگور غنی از ویتامینهای A, B, C. است و آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم مواد معدنی موجود در این ماده غذایی میباشند. با وجود همهی این مواد مغذی، شیره انگور یکی از مقویترین و سالمترین مواد غذایی به شمار میآید.
از موثرترین خواص شیره انگور، خاصیت پاک کنندگی آن است. به طوری که مصرف آن باعث دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیر مفید بدن میشود و در نتیجه پاک کننده بقایای غذاها در روده و معده است. به علاوه این ماده غذایی ضد نفخ است و به خون سازی کمک میکند.