طرز تهیه شیرینی عربی أصابع زینب بدون نیاز به فر

شیرینی عربی أصابع زینب امروز با یک دستور جدید امدم شیرینی عربی هست  که نیاز به فر و همزن هم نداره خیلی خوشمزه و عالی است حتما تو خونه درست کنید.

مواد لازم برای پخت طرز تهیه شیرینی عربی چیست ؟

آرد ۲ لیوان

آرد ایرمیک (سمولینا ) دو سوم لیوان

خمیر مایه یک قاشق غذا خوری

آب ولرم یک لیوان

روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری

کره آب شده ۴ قاشق غذا خوری پر (۵۰گرم )

نمک یک قاشق چای خوری

شکر یک قاشق مربا خوری

مواد لازم برای شهد:

شکر ۳ لیوان

آب یک و نیم لیوان

زغفران آب زده (غلیظ ) به میزان لازم

گلاب یک چهارم لیوان

شیرینی عربی أصابع زینب

 طرز تهیه شیرینی عربی أصابع زینب :

ابتدا شکر و آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوش بیاد بعد ۱۰ دقیقه‌ کمی که غلیظ شد گلاب رو ریخته همراه آبلیمو و زغفران صبر می کنیم بجوشد هر موقع شیره قوام که گرفت بعد ۵ دقیقه‌ خاموش کرده، میذاریم کنار تا سرد بشه.

برای درست کردن مایه شیرینی ابتدا شکر و خمیر مایه رو مخلوط و آب ولرم روش ریخته میذاریم تا به عمل بیاد حدود (۱۰ دقیقه ).
در ظرفی دیگر روغن مایع، کره نمک را خوب مخلوط می کنیم و سپس خمیر مایه آماده شده رو اضافه کرده بعد آرد ایرمیک رو ریخته خوب با قاشق مخلوط کرده بعد قاشق را کنار میذاریم .

بعد به مایه آرد رو اضافه کرده با دست خوب ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاد . روی خمیر رو پوشونده نیم ساعت استراحت میدیم.

بعد نیم ساعت از خمیر به اندازه گردوی کوچیک برداشته گرد کرده و با پشت آبکش شکل میدیم  و در روغن زیاد که خوب داغ شده باشه سرخ کرده و سپس در شربت سرد شده به مدت ۵ دقیقه میذاریم بمونه بعد خارج کرده داخل صافی میذاریم تا شهد اضافی بره و در ظرف سرو میذاریم به همین راحتی.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *