شیرینی عربی أصابع زینب امروز با یک دستور جدید امدم شیرینی عربی هست که نیاز به فر و همزن هم نداره خیلی خوشمزه و عالی است حتما تو خونه درست کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت طرز تهیه شیرینی عربی چیست ؟
آرد ۲ لیوان
آرد ایرمیک (سمولینا ) دو سوم لیوان
خمیر مایه یک قاشق غذا خوری
آب ولرم یک لیوان
روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری
کره آب شده ۴ قاشق غذا خوری پر (۵۰گرم )
نمک یک قاشق چای خوری
شکر یک قاشق مربا خوری
مواد لازم برای شهد:
شکر ۳ لیوان
آب یک و نیم لیوان
زغفران آب زده (غلیظ ) به میزان لازم
گلاب یک چهارم لیوان
طرز تهیه شیرینی عربی أصابع زینب :
ابتدا شکر و آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوش بیاد بعد ۱۰ دقیقه کمی که غلیظ شد گلاب رو ریخته همراه آبلیمو و زغفران صبر می کنیم بجوشد هر موقع شیره قوام که گرفت بعد ۵ دقیقه خاموش کرده، میذاریم کنار تا سرد بشه.
برای درست کردن مایه شیرینی ابتدا شکر و خمیر مایه رو مخلوط و آب ولرم روش ریخته میذاریم تا به عمل بیاد حدود (۱۰ دقیقه ).
در ظرفی دیگر روغن مایع، کره نمک را خوب مخلوط می کنیم و سپس خمیر مایه آماده شده رو اضافه کرده بعد آرد ایرمیک رو ریخته خوب با قاشق مخلوط کرده بعد قاشق را کنار میذاریم .
بعد به مایه آرد رو اضافه کرده با دست خوب ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاد . روی خمیر رو پوشونده نیم ساعت استراحت میدیم.
بعد نیم ساعت از خمیر به اندازه گردوی کوچیک برداشته گرد کرده و با پشت آبکش شکل میدیم و در روغن زیاد که خوب داغ شده باشه سرخ کرده و سپس در شربت سرد شده به مدت ۵ دقیقه میذاریم بمونه بعد خارج کرده داخل صافی میذاریم تا شهد اضافی بره و در ظرف سرو میذاریم به همین راحتی.
نوش جان