روش های خشک کردن زردآلو در خانه یکی از ترفند های من هست تا همیشه تو خونه برگه قیسی داشته باشم اونم چی به روش کاملا بهداشتی و تمیز , امروز می خوام این ها رو با شما اشتراک بزارم تا به راحتی توی خونتون برگه قیسی درست کنید .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
برای تهیه برگه زردآلو به دو روش متفاوت می توانید عمل کنید:
روش های خشک کردن زردآلو
روش تهیه در هوای آزاد:
برای درست کردن برگه زردآلو ابتدا زردآلو را از وسط نصف کنید.
هسته آن را خارج کنید. آن گاه بر روی یک سبد که هوا به طور کامل از زیر آن خارج می شود، دستمال سفید و تمیزی بیندازید. زردآلوهای نصف شده را بر روی دستمال بگذارید.
حالا باید زردآلوهای خوش رنگ را به مدت یک الی دو روز در جلوی آفتاب قرار دهید. هر چند ساعت یکبار باید زردآلوها را پشت و رو کنید تا آب دو طرف آن خشک شود. بعد از دو تا سه روز می توانید آن ها را سایه خشک نمایید. یعنی دیگر نیازی نیست آن ها را در آفتاب قرار دهید.
روش تهیه برگه با فر:
ابتدا زردآلوها را از وسط نصف کنید و هسته را بیرون آورید.
آن ها را بر روی سینی فر بچینید.
فر را داغ کنید و سینی زردآلوها را داخل فر قرار دهید.
حرارت فر را به روی حداقل تنظیم کنید.
باید در فر را به صورت نیمه باز بگذارید و مدام به زردآلو سر بزنید. در صورت لزوم آن ها زیر و رو یا جا به جا کنید. زمانی که زردآلوها خشک شدند،
سینی را از فر خارج کنید.
بعد از اینکه آب داخل زردآلوها خشک شد، زردآلوها را به طور مرتب درون ظرفی بچینید و در جای خشک و خنک قرار دهید.
نگاهی به فواید و خواص برگه زردآلو
در برگه زردآلو مقادیری ویتامین D وجود دارد که در رشد استخوان و دندان ها بسیار موثر است.
مصرف برگه زردآلو سبب هضم غذا میشود و از یبوست جلوگیری میکند.بدین منظور، ابتدا آن را با آب بشویید . سپس آن را در آب خیس کنید و بگذارید یک شب بماند. سپس یک دانه لیموترش در آن بیندازید و صبح ناشتا ، برگه خیس خورده را همراه با آب آن میل کنید که برای رفع یبوست بسیار مفید است.
سلامت چشمها
تقویت سیستم ایمنی
سلامت دستگاه گوارش ودرمان یبوست
درمان کم خونی
مقابله با روندپیری پوست
پیشگیری ازبیماریهای قلبی