طرز تهیه تارت سیب مجلسی به شکل گل با رعایت نکات ساده و عملی بهتریم دسر رو توی خونه به وقت مهمانی و جشن ها درست کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت تارت سیب چیست ؟
مواد لازم خمیر:
آرد: دو و یک دوم پیمانه
زرده تخم مرغ: یک عدد
ماست: یک قاشق سوپ خوری
پودر شکر: 90 گرم
روغن: 45 گرم
کره: یک قاشق سوپ خوری
مواد لازم کرم:
شیر: 2 پیمانه
شکر: یک پیمانه
آرد: 2 قاشق سوپ خوری
نشاسته: یک قاشق چای خوری
وانیل: یک قاشق چای خوری
مواد لازم رویه:
شکر: یک پیمانه
آب: 3 پیمانه
سیب زرد: 2 عدد
سیب قرمز: 2 عدد
مراحل و طرز تهیه تارت سیب :
ابتدا برای تهیه خمیر، آرد، زرده تخم مرغ، ماست، پودر شکر، روغن و کره را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید و سپس در یک قالب تارت گرد اندازه متوسط پهن کنید.
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شود برای تهیه کرم، شیر، شکر، آرد، نشاسته و وانیل را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش آید.
پس از این که کرم به غلظت مناسب رسید، ظرف را از روی حرارت بردارید و کرم را روی تارت بریزید. آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. سیب ها را نازک برش داده و در این مخلوط بپزید تا نرم شوند.
برش های سیب را با کمک کفگیر از مخلوط آب و شکر در آورید. سه برش را روی هم قرار داده و رل کنید تا شکل گل به خود بگیرند. این کار را با بقیه برش های سیب انجام دهید. آنها را روی کرم تارت قرار دهید. تارت را در یخچال قرار دهید تا کرم سفت شود. سپس سرو کنید.
نوش جان