طرز تهیه تاتلی بقچه ای سیب دسر بسیار لذیذ و خوش عطر

طرز تهیه تاتلی بقچه ای سیب از شیرینی و دسر های پرطرفدار با تزیین شکلاتی و پود پسته که بسیار خوشمزه و لذیذ است. من از لیوان  200ml یا چهار پنجم لیوان فرانسوی دسته دار و  استکان 125ml یا نصف لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کردم

مواد لازم برای پخت تاتلی بقچه ای سیب چیست ؟

برای کرپ

4 عدد تخم مرغ

3 اسنکان یا یک و نیم‌ لیوان فرانسوی شیر

2 استکان آرد

نصف پاکت یا یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر

1 پاکت وانیل5گرمی ترک یا کمی وانیل ایرانی

برای مواد داخلی

3تا 4 عدد سیب1 استکان شکر

1 قاشق غذاخوری کره

1 لیوان گردو

1 قاشق چایخوری دارچین

برای تزیین

شکلات آب شده به روش بنماری

پسته

طرز تهیه تاتلی بقچه ای سیب

مراحل و طرز تهیه تاتلی بقچه ای سیب :

در ابتدا سیب ها را پوست بکنید و هسته های آنها را خارج کنید و ریز خرد کنید و در تابه بریزید و روی حرارت متوسط گاز به همراه یک استکان شکر و کره تفت بدید تا آب سیب کشیده شود و مخلوط سیب باید کاراملی شود.(به قوام و غلظت محلوط سیب  دقت کنید).

سپس گردو درشت خرد شده و دارچین را اضافه کرده و هم بزنید و کنار بزارید .

برای کرپ در ظرفی تخم مرغها و شیر و وانیل را بریزید و به خوبی هم بزنید و سپس آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به آن اضافه کرده و با همزن دستی به خوبی هم بزنید تا یکدست و صاف شود و گلوله گلوله نباشد (نمک اضافه نمی کنیم چون این تاتلی و دسرهست اگر مواد داخلی آن گوشتی و غذایی باشد نمک اضافه می کنیم ).

غلظت مایه کرپ باید مانند فیلم شل باشد و اگر غلظت مایه کرپ شما سفت بود میتوانید نصف استکان شیر یا آب به مایه کرپ اضافه کنید تا  به غلظت برسد.

تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید یک ملاقه از مایه کرپ در تابه داغ شده بریزید و در همه جای تابه و به صورت یکنواخت و نازک پخش کنید و دو طرف کرپ ها را بپزید و سرخ کنید (نیاز نیست تابه را چرب کنید).

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *