فواید سیب و خواص شگفت انگیز آن برای سلامتی در مصرف روزانه

فواید سیب بررسی خواص قابل‌ توجه سلامتی سیب

فواید سیب منبع خوبی از فیبر و ویتامین c است. آن‌ها همچنین حاوی پلی فنول هستند که مزایای بهداشتی زیادی دارند. برخی ترکیبات طبیعی در آن‌ها باعث کاهش وزن می‌شوند.

فواید مفید سلامتی سیب:

سیب یکی از محبوب‌ترین میوه‌ها به دلیل خوب است.

آن‌ها یک میوه کاملاً سالم با منافع تحقیقاتی زیادی هستند.

در اینجا فواید قابل‌توجه سلامتی سیب وجود دارد.

کمپوت سیب مغذی هستند

یک سیب متوسط دو فنجان میوه به رژیم غذایی کالری خوردن توصیه می‌شود.

یک سیب متوسط

کالری:

کربوهیدرات:

فیبر: گرم کردن

ویتامین c:حدود 75 تا96 درصد از دریافت روزانه

پتاسیم: ۹۶ / ۹۸ درصد

ویتامین کا: ۹۶ / ۷۵ درصد

چیزی که بیشتر است, در حال حاضر برای منگنز, مس, و ویتامین‌های a, e, b1, b2, و b6 در نظر گرفته شده‌است.

سیب نیز منبع غنی پلی فنول ها است. در حالی که برچسب‌های غذایی این ترکیبات گیاهی را فهرست نمی‌کنند, احتمالاً مسئول بسیاری از مزایای سلامتی هستند.

برای برجسته‌تر کردن پوست , سیب را روی آن بگذارید, حاوی نیمی از فیبر و بسیاری از پلی فنول ها است.

سیب منبع خوبی از فیبر و ویتامین c است. آن‌ها همچنین حاوی پلی فنول هستند که مزایای بهداشتی زیادی دارند.

پر کردن سیب ممکن است برای کاهش وزن خوب باشد

سیب در فیبر و آب بالا است دو ویژگی که آن‌ها را پر می‌کند.


فواید سیب

محققین فکر می‌کنند که سیب‌ها پر می‌شوند چون انرژی کمتری دارند و هنوز فیبر و حجم می‌دهند.

علاوه بر این, برخی ترکیبات طبیعی در آن‌ها باعث کاهش وزن می‌شوند.

مطالعه در موش‌های چاق نشان داد که آن‌هایی که مکمل سیب زمینی و کنسانتره آب‌میوه بودند وزن بیشتری را از دست دادند و سطوح پایین کلسترول, تری گلیسرید و کلسترول تام را نسبت به گروه کنترل کاهش دادند.

سیب ممکن است به روش‌های مختلف به کاهش وزن کمک کند. آن‌ها همچنین به خاطر محتوای بالای فیبر شان پر می‌شوند.

کمپوت سیب ممکن است برای قلب شما خوب باشد

سیب با خطر کم‌تر بیماری قلبی مرتبط بوده‌است.

یک دلیل ممکن است این باشد که سیب‌ها حاوی فیبر محلول هستند – نوعی که می‌تواند به کاهش سطح کلسترول خون شما کمک کند.

آن‌ها همچنین حاوی پلی فنول هستند که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند. بسیاری از اینها در پوست متمرکز شده‌اند.

تجزیه و تحلیل مطالعات نشان داد که دریافت بالای فلاونوئیدها با یک خطر کم‌تر از سکته مغزی ارتباط دارد.

فلاونوئیدها می‌توانند با کاهش فشار خون, کاهش اکسیداسیون ldl و عمل به عنوان آنتی‌اکسیدان از بیماری‌های قلبی جلوگیری کنند.

یک مطالعه دیگر با مقایسه اثر خوردن سیب در روز برای گرفتن استاتین ها – یک رده از داروها شناخته‌شده برای کاهش کلسترول, به این نتیجه رسید که سیب در کاهش مرگ ناشی از بیماری قلبی به عنوان دارو موثر است.

با این حال، از آنجایی که این یک آزمایش کنترل‌شده نبود، یافته‌ها باید با یک دانه نمک گرفته شوند.

مطالعه دیگر با مصرف میوه‌ها و سبزیجات سفید مانند سیب و گلابی، منجر به کاهش خطر سکته شده بود. برای هر ۲۵ گرم حدود ۱ / ۵ فنجان سیب مصرف، خطر سکته تا ۹ درصد کاهش یافت .

سیب سلامتی قلب را به روش‌های مختلفی ارتقا می‌دهد. آن‌ها در فیبر محلول در محلول بالا هستند که به کلسترول پایین کمک می‌کند. آن‌ها همچنین پلی فنول ها دارند که با فشار خون کمتری و خطر سکته پیوند دارند.

سیب و دیابت

مطالعات متعدد، سیب خوردن را به خطر پایین‌تر دیابت نوع ۲ مرتبط می‌دانند .

در یک مطالعه بزرگ، خوردن سیب در روز به میزان ۲۸ درصد کم‌تر از دیابت نوع ۲ در مقایسه با خوردن هر سیب در ارتباط بود. حتی خوردن تنها چند سیب در هر هفته یک اثر حفاظتی مشابه داشت .

It’s ممکن است که پلی فنول ها در سیب‌ها به جلوگیری از آسیب بافت به سلول‌های بتا در پانکراس شما کمک می‌کنند. سلول‌های بتا انسولین را در بدن شما تولید می‌کنند و اغلب در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ آسیب می‌بینند.

خوردن سیب با ریسک کم‌تر دیابت نوع ۲ مرتبط است. این امر احتمالاً ناشی از محتوای آنتی‌اکسیدان پلی فنول آن‌ها می‌باشد.

سیب اثرات پربیوتیک دارد  و روده بزرگ را پرورش می دهد.

سیب حاوی پکتین ، نوعی فیبر است که به عنوان a عمل می‌کند. این به این معنی است که آن باکتری‌ها را در شکم خود تغذیه می‌کند.

روده کوچک شما فیبر را در طول هضم جذب می‌کند. در عوض، به colon شما می‌رود، جایی که می‌تواند رشد باکتری‌های خوب را افزایش دهد. هم چنین به ترکیبات مفید دیگری تبدیل می‌شود که از طریق بدن شما گردش می‌کنند..

تحقیقات جدید حاکی از آن است که این ممکن است دلیل برخی از اثرات حفاظتی سیب در برابر چاقی، دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی باشد.

نوع فیبر در سیب، باکتری‌های خوب را تغذیه می‌کند و ممکن است دلیلی باشد که آن‌ها در برابر چاقی، بیماری‌های قلبی و دیابت نوع ۲ محافظت می‌کنند.

 سیب می‌توانند به جلوگیری از سرطان کمک کنند.

مطالعات آزمایشگاهی نشان داده‌اند که بین ترکیبات کارخانه در سیب و خطر پایین‌تر از سرطان ارتباط دارد.

علاوه بر این, یک مطالعه در زنان گزارش داد که خوردن سیب با نرخ پایین مرگ ناشی از سرطان مرتبط است.

دانشمندان بر این باورند که اثرات آنتی‌اکسیدان و ضد التهاب آن‌ها ممکن است مسئول اثرات بالقوه سرطان پیشگیرانه (۱۳ مورد اعتماد) باشد.

ترکیبات سیب می‌تواند به آسم آن کمک کند

سیب rich ممکن است به محافظت از ریه‌های شما در برابر آسیب اکسیداتیو کمک کند.

یک مطالعه بزرگ در بیش از ۶۸ زن نشان داد که آن‌هایی که بیش‌ترین سیب را می‌خوردند، پایین‌ترین خطر آسم را داشتند. خوردن حدود ۱۵ % از یک سیب بزرگ در هر روز به یک خطر ۱۰ % کم‌تر از این شرط مرتبط است (۱۱ مورد اعتماد).

پوست سیب شامل the quercetin است که می‌تواند به تنظیم سیستم ایمنی و کاهش التهاب کمک کند. این ها دو روش هستند که ممکن است بر میزان آسم و واکنش‌های آلرژی اثر بگذارند (۱۴ مورد اعتماد).

سیب شامل ترکیبات آنتی‌اکسیدان و ضد التهاب است که ممکن است به تنظیم پاسخ‌های ایمنی و محافظت در برابر آسم کمک کند.

فواید سیب

سیب برای سلامتی استخوان خوب خواهد بود. فواید سیب

خوردن میوه با تراکم استخوان بالاتر مرتبط است که نشانگر سلامت استخوان است.

محققان معتقدند که ترکیبات آنتی‌اکسیدان و ضد التهاب در میوه‌ها ممکن است به ارتقا تراکم و استحکام استخوان کمک کند.

برخی مطالعات نشان می‌دهند که سیب‌ها به طور خاص ممکن است تاثیر مثبتی بر سلامت استخوان داشته باشند (۱۵ مورد اعتماد).

در یک مطالعه، زنان غذایی می‌خوردند که شامل سیب‌های تازه، سیب پوست‌کنده، سس سیب و یا هیچ محصول سیب بود. آن‌هایی که سیب می‌خوردند، کلسیم کمتری را نسبت به گروه کنترل از دست داده بودند.

فواید سیب در برابر جراحت شکم از NSAIDs

دسته‌ای از داروهای مسکن که به عنوان داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی شناخته می‌شوند (NSAIDs) می‌توانند به آستر شکم شما آسیب بزنند.

دو ترکیب گیاهی در سیب chlorogenic و catechin به طور خاص مفید هستند .

با این حال، تحقیقات در مورد انسان‌ها برای تایید این نتایج مورد نیاز است.

سیب حاوی ترکیباتی است که ممکن است به حفاظت از شکم شما از آسیب ناشی از مصرف داروهای مسکن کمک کند.

سیب به محافظت از مغز شما کمک می‌کند

بیشتر تحقیقات بر روی پوست و پوست سیب متمرکز است.

با این حال، عصاره سیب ممکن است مزایایی برای کاهش ذهنی مربوط به سن داشته باشد.

در مطالعات حیوانی، عصاره عصاره، گونه‌های اکسیژن واکنش پذیر مضر (ROS) در بافت مغز را کاهش داده و کاهش ذهنی را به حداقل می‌رساند.

اب سیب می‌تواند به حفظ استیل کولین، یک انتقال‌دهنده عصبی که می‌تواند با سن کاهش یابد، کمک کند. سطوح پایین استیل کولین با بیماری آلزایمر مرتبط هستند .

به عبارت دیگر، همه سیب‌ها شامل ترکیبات مشابه با اب سیب هستند و همیشه یک انتخاب سالم‌تر برای خوردن کل میوه شما است.

به طور کلی

سیب به طور باور نکردنی برای شما خوب است و خوردن آن‌ها با خطر کمتری از بسیاری از بیماری‌های عمده از جمله دیابت و سرطان مرتبط است.

علاوه بر این، محتوای فیبر قابل‌حل آن ممکن است موجب کاهش وزن و سلامت شکم شود.

یک سیب متوسط برابر با ۱.۵ فنجان میوه است – که ۳ / ۴ از توصیه‌های روز ۲ فنجان برای میوه است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *