طرز تهیه کیک ترکی زرافه که شبیه کیک زبرا هست فقط یک سری نکات و قلق داره در ادامه کامل و و اضح براتون توضیح دادم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک زرافه چیست ؟
مواد لازم برای قسمت زرد رنگ:
زرده تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۱ لیوان ۱ ق غ خ کمتر بریزید
شکر نصف لیوان
شیر 1/4 لیوان
روغن مایع 1/4 لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق چ خ
وانیل نصف ق چ خ
مواد لازم برای قسمت سفید رنگ:
سفیده تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۱ لیوان
شکر نصف لیوان
شیر 1/4 لیوان
روغن مایع 1/4 لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق چ خ
وانیل نصف ق چ خ
پودر کاکائو به میزان لازم
تمام مواد به دمای محیط برسند
مراحل و طرز تهیه کیک ترکی زرافه :
سفیده ها رو با همزن با دور متوسط شروع به زدن می کنیم و شکر را کم کم اضافه می کنیم تا فرم بگیرد. به ترتیب شیر و روغن را اضافه کرده و هم می زنیم و در آخر آرد و وانیل را اضافه کرده هم می زنیم مایه سفید آمادس.
بریم سراغ زرده ها
زرده ها رو همراه وانیل و شکر هم می زنیم تا کشدار و کرم رنگ شود به ترتیب شیر و روغن را اضافه کرده بعد آرد را که همراه بیکینگ پودر الک کردیم را اضافه کرده هم می زنیم.
برای خوشرنگ شدن این مایه میتونیم از کمی زعفران هم استفاده کنیم. قالب ۲۵ شیفون دار رو چرب و آردپاشی کرده اول از مایه زرد رنگ می ریزیم کف قالب پودر کاکائو رو روش الک می کنیم.
بعد مایه سفید رنگ بعد دوباره پودر کاکائو و دوباره مایه زرد دوباره پودر کاکائو و در آخر مایه سفید.۴بار هر کدام۲بار از مایه زرد و سفید رو داخل قالب ریختم.روی لایه آخر پودر کاکائو الک نکنید.
۳ بار قالب رو به زمین بکوبید تا حبابهاش خارج بشه و بذارید تو فر با دمای۱۸۰درجه به مدت ۴۰دقیقه از قبل گرم شده. بازم بستگی به درجه حرارت فرتون داره.
بعداز۴۰دقیقه با سیخ چوبی وسط کیک بزنید اگر چیزی از کیک نچسبید کیک پخته شده
واقعا کیک خشجل و خوشمزه ای شد.حتما امتحان کنید.
نوش جان.