برنج قهوه ای و طرز پخت این پلو و مواد لازم برای تهیه این غذا
برنج قهوه ای و طرز تهیه این برنج,چگونه با برنج قهوه ای پلو بپزیم؟,روش پخت برنج قهوه ای,پلوی قهوه ای با هویج و نخود فرنگی,تهیه غذا با برنج قهوه ای,خواص برنج قهوه ای,بهترین طرز تهیه پلو برنج قهوه ای رنگ,غذای نهار با برنج قهوه ای
مواد لازم:
- برنج قهوهای ۲۰۰ گرم
- روغن کنجد ۴ قاشق سوپخوری
- هویج خرد کرده و پخته ۲ عدد
- پیاز خرد کرده ۱ عدد درشت
- کره گیاهی ۱ قاشق سوپخوری
- گلچههای گل کلم ۱۵۰ گرم
- گوجه فرنگی خرد کرده ۲ عدد
- نخود فرنگی پخته ۱ پیمانه
- گشنیز خرد کرده ۱ دسته کوچک
- نمک و ادویه پلوئی به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. برنج را بشوئید و بخیسانید. آنگاه در صافی بریزید. حالا در قابلمه مناسبی نیمی از روغن را بریزید و برنج را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید.
۲. سپس به میزان کافی آب و نمک افزوده تا برنج قدری نرم و آب آن تبخیر شود. اینک به مدت ۲۰ دقیقه برنج را دم کنید.
۳. حالا هویج، پیاز، باقیمانده روغن، کره گیاهی، گل کلم، گوجهفرنگی، نخودفرنگی، گشنیز، نمک و ادویه پلوئی را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و تفت دهید.
۴. سپس با برنج پخته شده مخلوط کنید، در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پلو زعفرانی و ورقههای لیموترش بیارائید.
یادآوری: برنج قهوهای را باید از شب قبل بخیسانید.
وبسایت شور و شیرین