کازان کباب یکی از خوراک های خوشمزه ترکیه ای با طعم و مزه لذیذ هست و مخصوصا که اهل خوراکی هایی با بادمجون باشید، این خوراک رو هم می تونید با نان و هم با برنج سرو کنید ، برای آموزش طرز تهیه و مواد لازم برای پخت این غذا با ما همراه باشید
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کازان کباب
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- بادمجان ۳ عدد
- پیاز ۲ عدد
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- فلفل سبز یا فلفل دلمه ای چند تکه
- سیر ۱ حبه (یا پودر سیر)
- رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه و آموزش پخت کازان کباب چگونه هست؟
کلاهک بادمجان رو گرفتم و بادمجان ها رو حلقه حلقه برش دادم . فقط حلقه ها نازک نباشن . می تونید چاک چاک کنید . توی آب و نمک نیم ساعت قرار دادم .
گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته ، سیر رنده شده ، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا و پول بیبر ترکیب کردم و ورز دادم .
از گوشت گوله هایی برداشتم و گرد کردم و کمی پهن کردم به سایز بادمجان ها پهن کردم و درست کردم .
توی یک ظرفی یکی در میون گوشت و بادمجان رو به صورت ردیفی چیدم .
گوجه فرنگی و فلفل سبز رو هم چند برش دادم و کنار گوشت و بادمجان چیدم .
برای سس ، یک عدد پیاز رو ریز خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم ، رب گوجه ریختم و تفت دادم . آب جوش ریختم و نمک و فلفل سیاه اضافه کردم . چند جوش زد و سس کمی غلیظ شد ازحرارت برداشتم و روی بادمجان و گوشت ریختم .
روش فویل کشیدم و روی فویل چند تا سوراخ زدم و در فر ۱۷۰ درجه ، حدود ۲ ساعت قرار دادم . بعد فویل رو از روش برداشتم و چند دقیقه بدون فویل توی فر گذاشتم تا سس کمی غلیظ بشه و رویه خوراک هم کمی تغییر کنه .