طرز پخت فریتاتا سبزی
طرز پخت فریتاتا ,تهیه فریتاتا برای صبحانه,طرز تهیه غذای فریتاتا , بهترین غذای صبحونه فریتاتا , قویترین غذای صبحانه فریتاتا ,صبحانه خوشمزه به نام فریتاتا ,جدیدترین غذا فریتاتا کودکان,روش پخت فریتاتا ,فریتاتا غذای مقوی سبزیجات
طرز تهیه فریتاتای سبزیجات
طرز تهیه غذای خارجی
زمان آماده سازی ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۱۸ دقیقه
مناسب برای ۶ نفر
مواد لازم:
روغن زیتون ۲قاشق غذاخوری
برنج پخته ( در صورت تمایل می توانید از برنج قهوه ای استفاده کنید ) ۱ فنجان
تخم مرغ ۴ عدد
سفیده تخم مرغ ۶ عدد
شیر ۱/۴ فنجان
سویا سس ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
قارچ ۱۵۰ گرم
هویج خرد شده ۷۰ گرم
پیازچه خرد شده ۵ ساقه کامل
سس تند به مقدار لازم
طرز تهیه:
فر را روشن کرده و با درجه حرارات ۳۲۵ درجه فارنهاید آن را گرم کنید.
داخل ماهی تابه روغن زیتون را حرارت دهید تا خوب داغ شود و سپس قارچ – هویج و پیازچه ی خرد شده را داخل ان تفت دهید تا کمی سبک شوند.
در یک کاسه تخم مرغ های کامل را با سفیده های خوب مخلوط کنید و سپس شیر – فلفل – سس سویا و سس فلفل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
برنج را به محتویات ماهی تابه اضافه کرده و مواد را مخلوط کرده و یکدست کنید.
فریتاتا را داخل ظرف مناسب ریخته و داخل فر قرار دهید .
مدت زمان مناسب پخت این غذا ۱۵ الی ۱۸ دقیقه است. فریتاتا یک غذای خوشمزه و کم کالری است و تقریبا با هر ذائقه ای می توانید ان را تهیه و میل کنید.