شیرینی کنجدی با ارده و خرما یک شیرینی طبیعی و سالم که میزان شیرینی یا شکرش رو می تونید کم کنید و از شیرینی طبیعی خرما استفاده کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه شیرینی کنجدی مخصوص چیست ؟
ارده غلیظ و سفت ۱/۲پیمانه استاندارد سرصاف
(از ارده ای که معمولا کف ظرف ته نشین میشه و غلیظ هست استفاده کنید هرچقدر ارده غلیظ و سفت تر باشد شیرینی خوش طعم تر و خوش عطر تر خواهد بود )
روغن مایع ۱/۴پیمانه استاندارد
پودرشکر الک شده ۱/۲پیمانه استاندارد سرصاف
آرد قنادی حدود ا و بصورت تقریبی ۱۵۰ گرم
(مقدار آرد مصرفی بستگی به غلظت ارده داره بنایراین آرد را کم کم وبه تدریج اضافه کنید .)
کنجد مقداری
خرما ۸ عدد (خرما اصلا نباید شهد داشته باشد ، خرمای دشتستان وبهم چسبیده یا رطب )
گردو مقداری (گردو قابل حذف است )
طر تهیه شیرینی کنجدی با ارده و خرم:
ارده غلیظ و سفت + روغن مایع + مقداری آرد + پودر شکر را داخل کاسه ای بریزید وبا لیسک هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنید اگر نیاز بود
کم کم و به تدریج اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد .
خمیر رو خییییییلی سفت نگیرید کمی شل بودن و نرم بودن برای خمیر طبیعی است .
خمیر احتیاج به استراحت ندارد .
به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر بردارید ودردست کمی پهن کنید خرما وگردو داخلش بذارید وبصورت گلوله در آورید و سپس در کنجد بغلتانید
می توانید توی کاتر گرد قرار دهید با انگشتان کاملا فشار دهید تا خمیر شکل قالب رو بخود بگیرد و سپس کاتر را خارج کنید ودر سینی فر حتما کاغذ روغنی بیندلزید نیاز به چرب کردن نیست ودر فر از قبل گرم شده قرار دهید .
قطر کاتر گرد ۴/۵سانتیمتر میباشد .
این مقدار مواداولیه و با این سایز ۱۶ عدد شیرینی به شما میدهد .
دمای فر ۱۷۵ در جه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه (حتما فر را از نیم ساعت قبل روشن کنید تا گرم شود )
بعداز پخت کامل وخارج کردن از فر ،به شیرینی ها دست نزنید واجازه دهید در دمای محیط کاملا خنک شوند .
وسپس با کمی عسل گرم شده به روش بن ماری با قلم مو روی شیرینی ها بکشید و با پودر پسته یا خلال پسته تزیین کنید .
نوش جان