کوفته کدو و نخود از سری غذا هایی است که هم راحته و هم طزفدار زیاد داره این غذا رو به عنوان غذای اصلی یا به وقت مهمانی به عنوان پیش غذا میشه امادش کرد و مواد ساده و در دسترسی داره. در این غذا از ادویه ها و چاشنی های عالی استفاده میشه که بسته به سلیقه می تونید کم و زیاد بریزید.
توصیه می کنم حتما تو خونه درست کنید و امتحان کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کوفته کدو چیست ؟
3 عدد کدوی متوسط (نیم کیلو)
2 لیوان نخود پخته شده
1 عدد فلفل سبز
1 عدد فلفل کاپیا (فلفل قرمز ترکیه ای)
1 لیوان آرد
1.5 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
1 حبه سیر
1 مشت شوید خرد شده
روغن مایع برای سرخ کردن
مراحل و طرز تهیه کوفته کدو و نخود :
ابتدا نخود پخته شده و سیر را در غذا ساز مخلوط کنید.
کدو ها را بشویید و رنده کنید و آب کدو را بگیرید و داخل کاسه ای بریزید.
مخلوط نخود و سیر را به کدوها اضافه کنید. ادویه ها را اضافه کنید. فلفل ریز خرد شده ، شوید ریز خرد شده و آرد را اضافه کنید (آرد با کنترل ریخته شود ، و آب مواد را کامل بگیرید) و ورز بدید.
وقتی قوام مواد طوری شد که قابل شکل دادن بود دیگه آرد اضافه نکنید. کمی دستتان را چرب کنید و از مواد برداشته شکل بدید.
کف ظرفی سلفون بکشید و کوفته های شکل داده شده را داخل ظرف بچینید و حدود 15 دقیقه داخل فریزر بذارید. سپس بیرون آورید و داخل روغن داغ سرخ کنید.
در عین سرخ کردن کوفته ها را از چند جا با خلال دندان سوراخ کنید با اینکار داخل کوفته ها هم خوب میپزد. توصیه می کنم با ماست سرو کنید.
نوش جان