پیراشکی مرغ و بشامل از غذاهای فست فودی لذیذ

پیراشکی مرغ و بشامل از سری پیراشک های خوشمزه و ترد مناسب برای شام و پیش غذای عالی و مجلسی که خیلیل راحت می تونید توی خونه آماده کنید.

مواد لازم برای پیراشکی پرشده با مرغ و بشامل چیست ؟

موادلازم برای خمیر

دو عدد تخم مرغ

8 قاشق غ ماست

3قاشق سوپ خوری روغن مایع..من زیتون استفاده کردم.

کمی نمک کمتر از 1 قاشق غ

بکینگ پودر 3 لیوان

ارد

طرز تهیه پیراشکی مرغ و بشامل

مراحل و طرز تهیه پیراشکی مرغ و بشامل:

مواد باهم مخلوط می کنیم. ارد و کم کم اضافه می کنیم. ورز میدیم تا ب شکل خمیر دربیاد .20دقیقه ای زیر پوشش پارچه ای استراحت میدیم. وسپس مواد رو اماده می کنیم.

400 گرم سینه مرغ پخته شده و خرد شده و 1  عدد فلفل دلمه خرد شده بع همراه 5 عدد قارچ متوسط خرد شده و  3 تا 4 قاشق غ روغن برای تفت دادن و کمی جعفری خرد شده را به همراه  ادویه ها  شامل پودرکاری، آویشن، نمک، زردچوبه، فلفل، پودرسیر یا ..چندحبه سیر رنده شده آماده می کنیم .

یک پیاز متوسط ،ابتدا پیاز رو تفت میدیم بهش قارچ ،فلفل دلمه و بقیه مواد رو ب ترتیب اضافه می کنیم. ادویشو میزنیم و بعد سس بشامل رو اضافه م یکنیم.

رای سس بشامل :یک قاشق غذاخوری کره رو با 1 قاشق غ ارد کمی تفت میدیم بو خامیش بره .بهش 1 لیوان شیر اضافه می کنیم. هم میزنیم رو حرارت تا قوام بیاد و بعد ب مواد اضافه میکنیم)

حالا…فرو روشن می کنیم رو دما 170 خمیر رو ب 2 قسمت تقسیم می کنیم. این خمیر رو میشه داخل قالب تارت انداخت و یک تیکه درست کرد، هم میشه چند قسمت کرد.

کل این مواد 5 تا پیراشکی میشه. من نصف خمیر رو با وردنه پهن کردم و ب شکل مستطیل دراوردم. از موادروش گذاشتم و بعد پنیر و بانصف دیگه ی خمیر حالت لاله زنبوری برش دادم و روش گذاشتم.

و سپس یک دونه زرده رو رومال زدم و در اخر کمی کنجد . برای یک ربع تا 20 دقیقه میره تو فر و بعد کمی گریل بالا. نباید بزارید خیلی سرخ بشه چون خشک میشه.

بافت این خمیر مثل جادویی نیست ،کمی ترده ولی بسیارخوشمزست.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *