طرز تهیه کیک کوکو استار بسیار خوشمزه و اساده فقط حتما از روز قبل تهیه کنید تا یک شب در یخچال بماند که بسیار خوش طعم می شود.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک کوکواستار چیست ؟
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
شیر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان سر خالی
کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
بگینک پودر ۱ قاشق غذا خوری
مواد میانی:
خامه فرم گرفته ۳۰۰گرم
پودر نارگیل ۲ لیوان
گاناش
خامه صبحانه ۲۰۰گرم
شکلات تخته ای ۲۰۰گرم
برای مرطوب کردن کیک:
شیر ۱ لیوان
مراحل و طرز تهیه کیک کوکو استار :
ابتدا برای کیک ،شکر ،تخم مرغ ،وانیل را با همزن بزنید تا خوب کف کند کرم رنگ و کش دار شود. سپس شیر و روغن مایع را اضافه کنید کمی دیگر هم بزنید در آخر مواد خشک الک کرده به آرامی به صورت دورانی هم بزنید . (قوام مایه کیک شل است).
سپس مایه کیک آماده شده را در فر بدون فن با درجه ۲۰۰ ب مدت ۳۵ الی ۴۵ بگذارید .
بعد از پخت کیک رو از فر خارج کنید و بزارید تا خنک شود . سپس ۱ لیوان شیر را روی کیک پخش کنید تا کیک مر طوب شود .
برای قسمت کوکو استار خامه را فرم دهید و بعد با ۲ لیوان پودر نارگیل مخلوط کنید ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید بماند .
برای گاناش خامه صبحانه را در ظرفی کوچکی بریزید. آن را بدون اینکه جوش بیاد گرم کنید شکلات های خرد شده را داخل خامه بریزید هم بزنید تا شکلات ها آب شوند و گاناش یکدست شود.
کوکو استار را از یخچال بیرون آورده وروی کیک بصورت مساوی و یکدست پهن کنید و صاف کنید سپس گاناش که به دمای محیط رسیده را روی کوکو استار بریزید. کیک آماده شده یک شب در یخچال بماند خیلی خوشمزه می شود.
( قبل از برش کیک تیغه چاقو را روی اجاق گاز گرم کنید تا کیک تمیز وصاف وراحت برش بزنید )
.