طرز تهیه کیک توت فرنگی مناسب فصل بهار که توت فرنگی به فراوانی در دسترس است این کیک با توت فرنگی تازه بسیار خوشمزه و خوش عطر میشه حتما تو این روزها این کیک خوشمزه رو توی خونه بپزید و از خوردنش لذت ببرید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک توتفرنگی چیست ؟
۷۰۰-۷۵۰گرم توت فرنگی
برای کیک:
۵ عدد تخممرغ
۱ لیوان شکر
یکقاشق مرباخوری وانیل
۱ لیوان آرد
۱ لیوان شیر
نصف لیوان روغن
۲ قاشق غذاخوری نشاسته
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
برای کرم:
۱ لیتر شیر
کمی کمتر از یک لیوان شکر
نصف لیوان آرد
نصف لبوان نشاسته گندم
۱ قاشق غذاخوری کره
۱ پاکت وانیل شکری
مراحل و طرز تهیه کیک توت فرنگی
ابتدا مایه کیک را با هم زدن تخممرغ ها و سپس شکر و روغن و شیر و آرد و نشاسته و بیکینگ پودر تهیه کنید و سپس در پیرکس مربعی ریخته و در دمای ۱۸۰ درجه بپزید و قبل از خارج کردن از فر با خلال دندان تست کنید.
برای تهیه کرم، شیر و نشاسته و آرد و شکر را در قابلمه ریخته و قبل از اینکه روی حرارت قرار بدهید خوب هم زده و مخلوط کنید تا یکدست شود و نشاسته کاملا حل شود و سپس روی حرارت قرار دهید،
وقتی جوشید کره و وانیل را افزوده حرارت را خاموش کرده و با همزن هم بزنید. حتما دقت کنید و کرم آماده شده را قبل از اینکه سفت شود روی کیک پخته شده بریزید.
برای ژله روی کیک، از ژله توت فرنگی استفاده کردم. درست کردنش هم که همتون بلدید. حتما باید یک شب در یخچال صبرکنید و یا حداقل ۸ ساعت.
(می توانید بجای کرم از کرم شانتی استفاده کنید که در آنصورت ژله را داغ رویش نریزید که خرابش نکند)
این کیک پختش خیلی آسونه و یک دسر کاملا خوشمزه و مجلسی است که به وقت مهمانی و دورهمی هم می تونید آمادش کنید.
نوش جان