رولت سیب زمینی با گوشت بسیار خوشمزه و وپرطرفدار است مواد رولت با سیب زمینی و تخم مرغ و پنیر آماده می شود و سپس مواد میانی که من از گوشت چرخکرده استفاده کردم و بسته به ذائقه خودتون می تونید تغییر بدید . در ادامه روش پخختخ به طور کامل بیان شده است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت رولت چیست ؟
سیب زمینی متوسط : ۴ عدد (خام رنده درشت)
تخم مرغ : ۳ عدد
پنیر پیتزا : یک لیوان پر
جعفری خورد شده ریز : نصف لیوان
نمک : ۱ ق غ
فلفل سیاه : ۱ ق چ پر
مواد لازم برای مواد داخلی رولت:
گوشت چرخکرده : ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه سبز : ۱ عدد
فلفل دلمه : قرمز : ۱ عدد
پیاز نگینی خورد شده : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ ق غ
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمزه به میزان لازم
طرز تهیه رولت سیب زمینی و گوشت:
اول از همه مواد میانی رو آماده کنید پیاز رو با روغن تفت بدین زردچوبه را بهش اضافه کنید سپس گوشت رو اضافه کرده فلفل سیاه و قرمز بهش بزنید کنید تفت بدین فلفل دلمه و رب را اضافه کنید و مخلوط کنید نصف لیوان آب بهش اضافه کنید در تابه رو بزارید تا بپزه و ابش کشیده بشه.
سیب زمینی ها رو پوست گرفته و رنده بزنید(درشت)حتنا ابشو بگیرید و داخل کاسه یی بریزید پنیر پیتزا،تخم مرغ،جعفری،نمک و فلفل بهش اضافه کنید و با قاشق خوب مواد و مخلوط کنید کف سینی ۲۵×۳۵ رو کاغذ روغنی گذاشته و با کره چرب کنید
(اگه کاغذ نسوز باشه بهتره چرب کردن نمیخواد ولی من کاغذ معمولی استفاده کردم حتما باید با کره چرب کنید)
ملات سیب زمینی را بطور مساوی روی قالب پهن کنید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه تا رویه ان کمی طلایی بشه.(مواظب باشید دمای فرها متفاوتن زیاد تو فر نمونه چون خشک میشه)
از فر خارج کنید و سیب زمینی پخته شده رو با کاغذ بردارید روی سطح کار بزارید مواد گوشتی را روی سیب زمینی پهن کنید انتهای کاغذ رو بگیرید و محکم رول کنید با کاغذ به قالب برگردونید و ده دقیقه دیگر بزارید داخل فر بعد از ده دقیقه از فر در اورید پنیر پیتزا روش بریزید و دوباره بزارید داخل فر فقط گریل (بالا)روشن کنید تا روی رولت قهوه یی بشه یکم که خنک شد برش بزنید.
نکته : برای اینکه راحت بتونید رول کنید نباید مواد و خیلی نازک توی قالب بریزید(حتما برای قالب ۲۵×۳۵ چهار عدد سیب زمینی متوسط و سه تخم مرغ لازمه کمتر نباشه) و نباید زیاد تو فر بمونه که خشک بشه
نوش جان