طرز تهیه کوفته سوئدی بسیار روش ساده ای داره و اندازه کوفته ها کوچک است مثل کوفته تبریزی سخت نیست اصلا قلق خاصی نداره بسیار خوشمززه و مطابق ذائقه ایرانی ها است حتما توی خونه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کوفته سوئدی چیست ؟
چرخکرده فیله گوساله : ۵۰۰ گرم(چرخکرده با چربی کم)
پیاز رنده شده : ۱ عدد
سیر رنده شده : ۲ حبه
آرد سوخاری : ٣ ق غذاخوری
شیر : ۴ ق غذاخوری
تخم مرغ : ۱ عدد
فلفل سیاه : ١ ق چایخوری
نمک
مواد لازم برای سس
کره : ١ ق غذاخوری پر
آرد : ١/۵ ق غذاخوری
آب گوشت : ۳۰۰ میلی(یا آب مرغ یا ترکیب هر دو یا از قرص عصاره استفاده کنید.)
خامه : ١٠٠ میل
سس سویا : ٣ ق غذاخوری ** اگر سس سویا ندارید میزان نمک را بیشتر بریزید چون سس سویا سسی شور است.
خردل : ١ ق مربا خوری
فلفل سیاه
مراحل و طرز تهیه کوفته سوئدی :
برای تهیه کوفته تمام مواد را باهم مخلوط کنید ، ورز دهید. از مواد اندازه گردو جدا کنید و با دست خیس گرد کنید. روی کوفته ها را با سلفون بپوشانید و حداقل نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد کوفته ها را داخل سینی فر بریزید و در فر ١٨٠ درجه حدود نیم ساعت بپزید ، گاهی کوفته ها را زیر و رو کنید. برای تهیه سس در قابلمه مناسب کره را آب کنید وقتی خوب داغ شد آرد را اضافه کرده و تا زمانی که بوی خامی ارد برود تفت دهید.
آب گوشت را ارام ارام اضافه کنید و همزمان هم بزنید. وقتی کمی غلیظ شد خامه را اضافه کرده و هم بزنید. سس سویا و خردل را هم اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر هم یک ق چایخوری فلفل سیاه اضافه کنید و ١-٢ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید و بعد از روی حرارت بردارید. اگر مایلید سس اماده شده رو با کوفته ها مخلوط کنید یا مانند من روی کوفته ها بریزید.
نوش جان
عالی