طرز تهیه کوفته سوئدی با دستور مرحله ای و ساده

طرز تهیه کوفته سوئدی بسیار روش ساده ای داره و اندازه کوفته ها کوچک است مثل کوفته تبریزی سخت نیست اصلا قلق خاصی نداره بسیار خوشمززه و مطابق ذائقه ایرانی ها است حتما توی خونه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای پخت کوفته سوئدی چیست ؟

چرخکرده فیله گوساله : ۵۰۰ گرم(چرخکرده با چربی کم)

پیاز رنده شده : ۱ عدد

سیر رنده شده : ۲ حبه

آرد سوخاری : ٣ ق غذاخوری

شیر : ۴ ق غذاخوری

تخم مرغ : ۱ عدد

فلفل سیاه : ١ ق چای‌خوری

نمک

مواد لازم برای سس

کره : ١ ق غذاخوری پر

آرد : ١/۵ ق غذاخوری

آب گوشت : ۳۰۰ میلی(یا آب مرغ یا ترکیب هر دو یا از قرص عصاره استفاده کنید.)

خامه : ١٠٠ میل

سس سویا : ٣ ق غذاخوری ** اگر سس سویا ندارید میزان نمک را بیشتر بریزید چون سس سویا سسی شور است.

خردل : ١ ق مربا خوری

فلفل سیاه
طرز تهیه کوفته سوئدی

مراحل و طرز تهیه کوفته سوئدی :

برای تهیه کوفته تمام مواد را باهم مخلوط کنید ، ورز دهید. از مواد اندازه گردو جدا کنید و با دست خیس گرد کنید. روی کوفته ها را با سلفون بپوشانید و حداقل نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

بعد کوفته ها را داخل سینی فر بریزید و در فر ١٨٠ درجه حدود نیم ساعت بپزید ، گاهی کوفته ها را زیر و رو کنید. برای تهیه سس در قابلمه مناسب کره را آب کنید وقتی خوب داغ شد آرد را اضافه کرده و تا زمانی که بوی خامی ارد برود تفت دهید.

آب گوشت را ارام ارام اضافه کنید و همزمان هم بزنید. وقتی کمی غلیظ شد خامه را اضافه کرده و هم بزنید. سس سویا و خردل را هم اضافه کنید و هم بزنید.

در آخر هم یک ق چایخوری فلفل سیاه اضافه کنید و ١-٢ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید و بعد از روی حرارت بردارید. اگر مایلید سس اماده شده رو با کوفته ها مخلوط کنید یا مانند من روی کوفته ها بریزید.
‌‌
نوش جان

دیدگاهی در “طرز تهیه کوفته سوئدی با دستور مرحله ای و ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *