[ Photo ]
#آش_آماج ترکی میگن ( #اومانج)

این اش مخصوص مناطق سرد سیر آذربایجان شرقی به خاطر سبزیجات محلی که توش استفاده میشه و فوق العاده طبع گرمی داره‌.
سبزی های محلی در دسترس همه نیست معمولا با سبزی معادلش طرز تهییه شو میذارم .

لوبیا و عدس ۲۰۰ گرم
آب ۵ پیمانه
اسفناج یک کیلو
آرد ۴۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
روغن ۳ ق غ خ
نمک و فلفل به اندازه

???? مقداری از آب را کم کم روی آرد بپاشید و آرد را در کف دست خود مالش دهید این کار را چند بار تکرار کنید تا آرد به شکل دانه های ریز به اندازه عدس یا ماش در آید لوبیا و عدس را با ۵ پیمانه آب بپزید پس از پخته شدن لوبیا و عدس اسفناج را خرد کرده به آن اضافه کنید و بگذارید پخته شود. با پخته شدن اسفناج ،عدس ولوبیا دانه های آرد را نیز کم کم در آن بریزید و هم بزنید. پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید و به همراه نمک و فلفل به مواد دیگر اضافه کنید زمانی که آش جا افتاد آماده شده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *