طرز تهیه کلوچه سپهسالاری که اگر میزان شیرینی اون رو بیشتر کنید به عنوان شیرینی هم بهش شیرینی سپهسالاری میگن ولی با میزان شیرینی معمولی به عنوان یک میان وعده عالی و خوشمزه یا تغذیه برای مدرسه و محل کار می تونید آمادش کنید.
برخلاف اسم سنگینی که داره مراحل تهیه این کلوچه بسیار ساده است و به راحتی می تونید توی خونه آمادش کنید. برای پذیرایی هم یک گزینه عالی است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کلوچه سپه سالاری چیست ؟
آرد سفید ۱۲۵ گرم
آرد برنج ۶۵ گرم
خاک قند ۷۵ گرم
روغن جامد ۷۵ گرم
روغن مایع ۲۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
ماست ۷۵ گرم
پودر هل نصف ق چ
پودر زنجبیل یک ق چ
مخمر فوری ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
شربت بار گرم ۵ گرم
جهت رومال روی شیرینی :
یک عدد زرده تخم مرغ بهمراه نصف ق چ زعفران دم کرده و کمی روغن مایع و یه پنسه نمک
کمی شکر جهت پاشیدن روی شیرینی
کمی شربت بار برای براق کردن شیرینی بعد از پخت
دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد
زمان استراحت بعد از قیف زدن، نیم ساعت
زمان پخت، ۲۰-۲۵ دقیقه
مراحل و طرز تهیه کلوچه سپهسالاری :
ابتدا روغن جامد و مایع را به همراه هر دو آرد با همزن حدود پنج دقیقه بزنید تا حالت پوک و خامه فرم گرفته پیدا کند بعد در ظرفی دیگر مابقی مواد رو مخلوط کنید.
در ایم مرحله خمیر فرم گرفته قبلی را با مواد مرطوب مخلوط کرده داخل قیف بریزید و با فاصله پایپ کنید.
نیم ساعت استراحت دهید. حتما استراحت بدید که در بات شیرینی شما تاثیر خوبی داره.
با مهر روی شیرینی چاپ بزنید و بعد رومال و کمی شکر بپاشید و داخل فر بپزید.
بلافاصله بعد از پخت اگر دوست داشتید شیرینی براق شود با قلمو کمی شربت بار بزنید و بگذارید شیرینی خنک شود.
نوش جان