طرز تهیه پای سالمون دودی از غذا ها و خوراک های خوشمزه که خیلی راحت در کمترین زمان می تونید توی خونه آمادش کنید.
من در پخت این پای از خمیر هزارلای آماده استفاده کردم که این هم اختیاری هست و اگر وقت داشتید می تونید خودتون هم این خمیر رو درست کنید انواع تهیه خمیر های جادویی رو براتون توی بخش آشپزی ایران پاتوق براتون قبلا آموزش دادم.
اگر خمیر آماده باشه این غذا رو نهایت در 40 دقیقه می تونید آماده کنید برای وعده ناهار و شام مناسب است. به عنوان پیش غذا در مهمانی هم گزینه مناسبی است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه پای سالمون دودی چیست ؟
1 ورقه خمیر هزارلا
4 تخم مرغ
1 فنجان خامه یا شیر
½ قاشق چایخوری نمک
چند قطره سس تند
100 گرم سالمون دودی ، خرد شده
¼ لیوان پنیر کاتیج
2 قاشق غذا خوری شوید تازه
2 قاشق غذا خوری پیازچه خرد شده
مراحل و طرز تهیه پای سالمون دودی :
ابتدا فر را تا 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را بیرون در یک ظرف تارت بگذارید. با استفاده از یک چنگال ، کف خمیر را سوراخ کنید ، آن را با فویل بپوشانید ، داخلش لوبیا بریزید و بگذارید 15 دقیقه داخل فر بپزد .
در همین حال ، در یک کاسه ، تخم مرغ ، خامه ، نمک ، و سس تند را بزنید. مخلوط تخم مرغ را درون نان پای پخته شده بریزید ، روی آن برش های سالمون دودی قرار دهید و پنیر و پیازچه و شوید روی آن بپاشید.
درون فر به مدت 30 -35 دقیقه یا تا زمانی که مواد دیگر مایع نباشد بپزید و 5-10 دقیقه بعد سرو کنید.
نوش جان
نکته : اگر سالمون دودی ندارید می تونید غذا رو تغییر بدید مثلا ژامبون دودی خشک بریزید.
نکته : از این دستور برای انواع پای ها هم می تونید استفاده کنید به ویژه برای پای های گوشت و مرغ و قارچ و … بسته به ذائقه و سلیقه شماست.