شیرینی انگشتی شکلاتی اندازه این شیرینی ها دلیل نام گذاری این شیرینی های خوشمزه و خوشگل که تزیین جالبی هم دارند که با مخلوط آرد شیرینی پزی و نشاسته و پودر کاکائو آماده میشه.
این شیرینی برای پذیرایید عید جشن ها و دورهمی ها گزینه خوبی است هم کم هزینه و به صرفه است و هم بافت عالی و بسیار خوش طعم داره.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت شیرینی انگشتی چیست ؟
آرد شیرینی پزی ۳۰۰ گرم
پودر کاکائو ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
نشاسته ذرت ۷۰ گرم
بکینگ پودر ۱ ق چ
نمک نوک ق چ
کره ۲۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
مراحل و طرز تهیه شیرینی انگشتی شکلاتی :
ابتدا شکر + زرده تخم مرغ + کره رو با همزن برقی ده دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه بعد ترکیب آرد و بکینگ پودر و نشاسته و نمک و پودر کاکائو رو با هم الک کنید و به مواد قبلی اضافه کنید در این مرحله خمیر رو با دست مخلوط کنید و مثل توپ جمع کنید و در مشما بزارید .
این خمیر باید تا نیم ساعت در یخچال استراحت کنه .بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید روی خمیر رو توی شکر بزنید و در سینی که کاغذ روغنی داره با کمی فاصله بچینید و با انگشت وسطشون رو گود کنید.
در این مرحله فر رو از یک ربع قبل با ۱۷۵ درجه روشن کنید و شیرینی ها رو طبقه وسط فر حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید . بعد از پخت و خنک شدن از سینی بیرون بیارید و داخل حفره ها رو با شکلات ذوب شده پر کنید .
نوش جان