طرز تهیه مربای پرتقال حلقه‌ ای با نکات و ترفندها

طرز تهیه مربای پرتقال حلقه‌ ای برخلاف تصور عموم که فکر می کنند این مربا تلخ میشه اتفاقا این مربا به شیرینی عسل میشه فقط باید مراحل رو بادقت و حوصله انجام بدید.

من اکثرا این مربا رو آمادده میکنم و حتما یک شیشه برای ماه رمضان نگه میدارم که بسیار خوب و مقوی است و در ادامه مراحل تلخی گیری پرتقال و طرز تهیه این مربای خوشمزه رو براتون می گم.

مواد لازم برای تهیه مربای پرتقال چیست ؟

پرتقال ۱ کیلو

شکر ۱ کیلو

آب ۳ پیمانه

آب اضافه ۳ لیتر

نمک ۱ قاشق سوپ خوری

مربای پرتقال حلقه‌ ای

مراحل و طرز تهیه مربای پرتقال حلقه‌ ای :

ابتدا سه لیتر آب را در ظرف نسبتا بزرگی بریزید و نمک را در آن حل کنید کنار بگذارید سر و ته پرتقال را جدا کنید و با وسیله تیزی برش‌ های نازک بزنید و به مدت ۵ ساعت در آب و نمک بخوابانید.

شکر و ۳ پیمانه آب را در ظرفی بریزید و بگذارید روی شعله متوسط تا شکر حل شود پرتقال‌ ها را از آب و نمک خارج کرده و با آب سرد معمولی بشویید و در صافی قرار بدهید.

بعد از اینکه شکر چند جوش خورد حلقه‌ های پرتقال را به آن اضافه کنید و زمان بدهید تا مربا قوام بیاید دقت کنید زیاد نجوشد که شکل حلقه‌ ها خراب نشود وقتی قوام امد کمی وانیل و ابلیمو اضافه کنید.

بعد از چند جوش زدن خاموش کنید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در همان ظرف باقی بماند و بعد به ظرف مورد نظر انتقال بدهید و در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان من برای ماه مبارک رمضان این مربای خوش رنگ و خوشمزه رو درست کردم.

نوش جان

همونطور که دیدید تنها و بهترین راه برای گرفتن تلخی پرتقال استفاده از آب نمک است فقط پس از خارج کردن از آب نمک حتما با آب سرد خوب بشورید تا نمک ها شسته شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *