دسر شاتوت شکلاتی بسیار خوشمزه و لذیذ برای مهمانی و جشن ها یک گزینه عالی است که خیلی راحت آماده میشه هم با شاتوت تازه میشه و هم با شاتوت فریزی. حتما توی خونه درست کنید و ازش لذت ببرید.
این دسر نیاز به پخت نداره فقط بنماری کردن و با گذاشتن روی بخار آب مراحلش تکمیل میشه.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای دسر شاتوت چیست ؟
شاتوت پوره شده ١/۵ پیمانه
سفیده تخم مرغ ٢ عدد
خامه قنادی ٣٠٠ گرم
پنیر ماسکارپونه ١٠٠ گرم
اب ١/٣ پیمانه
وانیل ١/۴ ق چ
شکر ١٠٠ گرم
شکلات سفید ١٢٠ گرم
ژلاتین ١ ق س سر پر
طرز تهیه دسر شاتوت شکلاتی :
ابتدا شکلات سفید را بروی بخار آب یا بالای کتری و سمار بن ماری و اب کنید.
سپس سفیده ها را همراه با نوک ق چ پودر تارتار یا نمک با همزن برقی بزنید تا کاملاً پف کرده و سفت شود.به خوبی هم بزنید.
حالا خامه شیرین قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد . پودر ژلاتین را روی اب بپاشید و استراحت دهید تا اسفنجی شود سپس روی بخار اب قرار دهید تا شفاف شود. (بنماری کردن)
در این مرحله پوره شاتوت و پنیر خامه ای و وانیل و شکر را با همزن بزنید تا یک دست شود ، و بعد شکلات اب شده را اضافه نموده و با دور کند همزن بزنید تا مواد مخلوط شود .
حالا خامه فرم گرفته و سفیده های فرم گرفته را به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید (در این مرحلهنیازی به همزن برقی نیست) تا مواد یک دست شود.
در پایان ژلاتین اب شده را افزوده و مخلوط کنید .
مواد اماده را داخل قالب سیلیکونی بریزید و به مدت ٢۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً منجمد شود.
دسر را از قالب جدا کنید و به دلخواه تزیین کنید.
نوش جان