سوپ قارچ وبادام هندی از خوراک های مقوی و مفید است و به ویژه برای بچه ها حتما توی خونه بپزید و لذتشو ببرید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مراحل تهیه سوپ قارچ وبادام هندی چیست ؟
۳/۴ پیمونه بادوم هندی خام رو دو ساعت خیسوندم تو آب.
یه پیاز متوسط و چند حبه سیر رو با آب تفت دادم (میتونین با روغن زیتون تفت بدین). یه کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه و فلفل کاین و چند ساقه آویشن تازه بهش اضافه کردم و تفت دادم.
تقریبا ۱ کیلو قارچ خرد شده رو بهش اضافه کردم و گذاشتم یه کمی آبش تبخیر بشه و تفت بخوره.
پیمونه آب مرغ رو بهش اضافه کردم و هم زدم گذاشتم یه کمی بپزه.
تو این فرصت خامه بادوم هندی رو درست کردم.
نکته : بادوم هندی ها رو با یک لیوان آب توی مخلوط کن ریختم و با سرعت بالا میکس کردم، تا جایی که نرم، کرمی و یکدست بشه. زیر گاز رو کم کردم، ساقه های آویشن رو در آوردم و کرم رو بهش اضافه کردم و هم زدم تا یکدست بشه.
نکات پخت سوپ بادام هندی :
** میتونی به جای آب مرغ، از آب سبزیجات اضافه کنی که سوپ کاملا ویگن باشه.
** مزش همینجوری عالیه، اما برای اینکه لول آپش کنی، برای تاچ آخرش میتونین بهش یه کمی پنیر گودا دودی یا پارمژان اضافه کنی.
** من طبق معمول امضام رو زدم پاش ???? و بهش پرک بادوم، تخمه آفتابگردون که با پاپریکا دودی و روغن زیتون و فلفل و نمک تفت خورده بود، و کلم بروکسل که با پودر سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل تو فر رست شده بود اضافه کردم.
** برای عکاسی چون میخواستم روی سوپ صاف یکدست باشه، قبل از سرو، سوپ رو با محتویاتش، ریختم تو میکسر که قارچها هم میکس بشن. تو مزش اصلا تاثیر نمیذاره ولی خب، بافتش رو صاف و یکدست و کرمی تر میکنه.
اگه دوست دارین سوپ تکسچر داشته باشه و قارچها زیر دندون بیان، میکس نکنین.
نوش جان