طرز تهیه آکراس غذای کاملا گیاهی و لذیذ

طرز تهیه آکراس یک خمیر بسیار عالی با ترکیب سبزیجات که هم برای وعده شام و هم پیش غذا به وقت مهمانی هست که هم عطر خوبی داره و هم مزه عالی داره.

 

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای پخت آکراس چیست ؟

لوبیا چشم بلبلی …. دو لیوان

سیب زمینی…. یک عدد

فلفل دلمه ای قرمز…. یک عدد

پیاز…. یک عدد

آرد….. دوق.غ

بیکینگ پودر….. یک ق.چ

فلفل قرمز…. نصف ق. چ/ فلفل سیاه نصف ق. چ

نمک وزردچوبه….به میزان لازم

آویشن و نعنا کمی

سیر.. دو حبه درشت

ادویه کاری ….. یک ق چ، پودر تخم گشنیز نصف ق چ

روغن ….. به میزان لازم

طرز تهیه آکراس

مراحل و طرز تهیه آکراس :

ابتدا لوبیا چشم‌ بلبلی به مدت ۲۴ساعت خیس کنید آبشو دو دفعه عوض کنید تا نفخش گرفته بشه.

لوبیا رو به همراه سیب زمینی، پیاز، سیر، فلفل چرخ کنید، حالا مواد رو هم میزنیم و دوباره چرخ می کنیم و یا با گوشت کوب برقی میکس می کنیم،

حالا بهش بیکینگ پودر و آرد بزنید و تمام ادویه ها رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید.

داخل تابه کوچک روغن بریزید شعله گاز اول زیاد کنید تا داغ بشه بعد حرارت ملایم باشه و خمیر آکراس رو مثل فلافل قالب بزنید.

داخل روغن بزارید تا کامل هم مغز پخت هم سرخ بشه بعد بردارید و روی دستمال بزارید تا روغن اضافی گرفته بشه البته آکراس نسبت به فلافل روغن خیلی کمی جذب می کنه،

مواد کمی شل میشه که اصلا نگران نباشین به هیچ وجه باز نمیشه، خیلی خوشمزه و لطیف میشه، امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.

نوش جان

نکته : حتما مواد رو چرخ کنید و یا با گوشت کوب برقی میکس کنید که کاملا یکدست بشه و مواد شما وانره

نکته : این آکراس را با انواع لوبیا که مورد سلیقتون هست می تونید درست کنید فقط حتما از قبل آن را حداقل 24 ساعت توی آب خیس کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *