طرز تهیه کراکت بادمجان که با بادمجان کبابی شده این کراکت ها رو آماده می کنیم به روش های مختلف می توان بادمجان ها رو کباب کرد.
عطر و طعم بادمجان کبابی باعث میشه غذایی که باهاش درست می کنید خیلی خوشمزه تر باشه
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کراکت بادمجان چیست ؟
بادمجان کباب شده ۴ عدد
جعفری یا سبزی معطر ۳ ق س خ
سیب زمینی ۳ عدد
پنیر پارامسان ۲ ق س خ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر سوخاری یک پیمانه
روغن ذرت جهت سرخ کردنی به میزان لازم
سیر آسیاب شده ۳ حبه
پنیر پیتزا ۱/۲پیمانه
آردسفید ۱/۴پیمانه
تخم مرغ ۲عدد
آبلیمو ۱ق س خ
مراحل و طرز تهیه کراکت بادمجان :
1.ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده دانه های داخل آن را جدا کرده و آن را ساطوری می کنیم.
2. سیب زمینی را پخته و داخل بادمجان رنده می کنیم و سیر آسیاب شده ، پنیر پیتزا و پارمزان و آرد و ادویه ها و آبلیمو به آن اضافه می شود.
3. بعد از این که تمام مواد را خوب مخلوط کردیم. اگر مواد به دست چسبید تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید تا جایی که مواد بدست نچسبد و خوب فرم بگیرد.
4. از مواد به اندازه یک گردو جدا کرده و در آرد سوخاری قرار داده و به آن شکل داده و آن را در روغن فراوان سرخ می کنیم.
نوش جان
روش کباب کردن بادمجان ها :
اولین روش و سنتیترین روش کباب کردن بادمجان روی ذغال است؛ منقل را آماده کنید و ذغالها را آتش بزنید تا گداخته شوند سپس سطح زغالها را صاف کنید تا فضا برای گذاشتن بادمجانها فراهم شود.
بادمجانها را با روغن مایع چرب کنید و به سیخ بکشید و روی منقل قرار دهید.
سپس بادمجانها را روی ذغال نگه دارید تا یک سمت گداخته شود و پوست بادمجان جمع شده و ترک بخورد.
سیخ را بچرخانید تا تمام قسمتها کباب شده و برشته شوند.
بعد از کباب شدن بادمجانها سیخها را از روی منقل بردارید و داخل ظرفی بگذارید تا بادمجانها سرد شوند، سپس آنها را از سیخ جدا کرده و پوست بکنید.