طرز تهیه املت روسی غذای ساده و خوشمزه بناسب برای صبحانه، میان وعده ،شام و حتی به عنوان پیش غذا به وقت مهمانی میشه امادش کرد.
یک غذای رژیمی و کاملا یاهی است که در کاهش چربی و قند هم موثر است. توصیه می کنم حتم اتوی خونه درست کنید و یک وعده عالی در کنار خانواده داشته باشید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت املت روسی چیست ؟
تخممرغ ۴ عدد
کنسرو ذرت و نخود فرنگی مجموعا ١ پیمانه
هویج آب پز و رنده یا نگینی ١/۴ پیمانه
گوجه فرنگی متوسط ٢ عدد
فلفل دلمه متوسط ١ عدد
کره
نمک
فلفل سیاه
زردچوبه
مراحل و طرز تهیه املت روسی
می تونید این املت رو روی گاز و داخل تابه و یا توی فر و داخل قالب مافین درست کنید.
ابتدا گوجه و فلفل دلمه رو نگینی خرد کنید و توی کره تفت بدید. سپس تخم مرغ ها رو توی یه کاسه بشکنید و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه رو اضافه کرده و مخلوط کنید.
تخم مرغ ها رو توی تابه یا قالب مافین بریزید و روی اون ها گوجه و فلفل دلمه و نخود فرنگی و ذرت و هویج بریزید.
اگر روی گاز املت رو می پزید حرارت رو کم کنید که تخممرغ ها خودشون رو بگیرن. اگر توی فر املت رو می پزید، توی فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ تا ٢۵ دقیقه زمان بدید تا بپزه.
حتما از قالب های مافین نچسب استفاده کنید.
روش پخت مافین در قابلمه هم به این صورت است که نصف اندازه قالب مافین در قابلمه مورد نظر آب بریزید و بزارید روی شعله کم مافین ها رو بزارید داخل قابلمه و دمکنی هم بزارید.
می تونید بنا به سلیقه هر کدوم از مواد رو حذف کنید یا مواد دیگه ای که می پسندید جایگزین یا اضافه کنید، مثل پیاز داغ و سیر و پنیر پیتزا و جعفری و هر چیزی که دوست دارید اضافه کنید.
نوش جان