طرز تهیه شیرینی ناپلئونی در خانه بسیار خوشمزه

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی در زبان فرانسوی به معنای هزار برگ، نوعی پای یا شیرینی سه لایه با منشأ و تاریخچه فرانسوی است. میل‌ فُی نام اصلی این شیرینی در فرانسه است. اما فرانسوی‌ ها به آن ناپلئون نیز می‌گویند و در بسیاری از کافه‌ های فرانسه به این نام فروخته می‌شود.
ناپلئونی از خمیری به نام خمیر هزارلا که خاستگاه قدیمی فرانسوی دارد درست می‌شود. به‌طور سنتی در میان لایه‌های این خمیر کرم کاستارد فرانسوی قرار دارد و سطح بالایی آن با پودر قند پوشانده می‌شود. همچنین ممکن است بجای کرم کاستارد، خامه زده شده یا مربا یا دیگر مواد نیز استفاده شود.

مواد لازم برای پخت طرز تهیه شیرینی ناپلئونی چیست ؟‌

‌‌خمیر هزارلا : ۱بسته
خامه قنادی : ۲۰۰ گرم
پودرقند و پودر پسته برای تزیین به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

مراحل و طرز تهیه شیرینی ناپلئونی‌:

۱. یک بسته خمیر هزازلا را بیرون گذاشته تا یخ آن آب شود.

۲. حالا با چاقو یا کاتر پیتزا بر ، دور خمیر را بزنید ولی اضافه خمیر هایی که بریدید را دور نریزید و خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید.

۳. روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی ها رو بچینید.

۴. بذارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه برای حدود 20 دقیقه (دما و زمان برای فرهای مختلف متفاوته).

۵‌. از فر که در آوردین بذارین کاملا خنک بشه بعد ۲۰۰گرم خامه قنادی را فرم بدید.

۶. روی شیرینی رابا چاقو ضربه بزنید تا برجستگی نداشته باشد.

۷. شیرینی ها را با چاقو از هم باز کنید تا لایه لایه بشه و بینشون رو خامه زدم.

۸. اضافه های خمیر رو هم پودر کردم و یه قاشق غذا خوری پودر قند اضافه کردم.

۹. سپس روی شیرینی یکم خامه مالیدم (برای اینکه خورده ها بهش بچسبند) روی شیرینی پاشیدم.

۱۰. سپس در یخچال برای دوسه ساعت گذاشتم تا رطوبت خامه بین لایه ها پخش بشه.

۱۱.میتونین برای تزیین روی شیرینی ها پودر پسته بپاشید.

نوش جان

‌‌‌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *