طرز تهیه شیرینی خشک گردویی با دستور مرحله ای

شیرینی خشک گردویی با فیلینگ کارامل یه شیرینی خیلی خیلی خوشمزه البته تاکید می کنم بدون مواد میانی هم یه شیرینی خشک خیلی خوشمزه و مناسب عید هست ، موندگاری خیلی بالایی هم داره.

من چون یه شیرینی متفاوت میخواستم فیلینگش رو کاراملی کردم .

مواد لازم برای پخت شیرینی خشک گردویی چیست ؟

پودرقند ۵۰گرم (الک شده)

کره ۵۰گرم

روغن جامد یا قنادی ۵۰گرم

زرده تخم مرغ ۱عدد

وانیل یک چهارم ق چ

پودر گردو ۳۰گرم

ارد قنادی ۱۳۰الی۱۵۰گرم

دارچین یک چهارم ق چ تا یک دوم ق چ (قابل حذف هست ولی به نظر من خوشمزه ترش میکنه)

 

شیرینی خشک گردویی

 

مراحل و طرز تهیه شیرینی خشک گردویی :

پودر قند و روغن ها رو با ق خوب هم برنید و بعد با همرن برقی شروع کنید به زدن تا کاملا سبک بشه ، حالا زرده ،وانیل ، دارچین رو هم اضافه کنید یه دور که زدید پودر گردو رو هم‌اضافه کنید و‌دوباره هم برنید ، در دو‌ مرحله ارد رو اضافه کنید هم می تونید با همزن بزنید و یا با قاشق هم بزنید تا خوب ترکیب بشن ،

میزان ارد از ۱۳۰گرم تا ۱۵۰گرم متغیره ، بهتره مواظب باشید چون اگه اردش زیاد بشه شیرینی ترک میخوره و خشک میشه ، خمیرهایی خیلی لطیف هست ،

کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید (نیازی به چرب کردن نداره )بین نایلون فریزر یا کاغذروغنی خمیر رو باز کنید ، حالا اگه میخواید شیرینی رو بدون فیلینگ سرو کنید.

حدود نیم میل ضخامتشو در تظر بگیرید ولی اگه میخواید وسطش فیلینگی بذارید و دوتاشو روهم بذارید ضخامتشو کمتر در نظر بگیرید حدود ۳میل ،

مدت پخت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ، فقط قبل از اینکه تو فر بذارید ده دقیقه داخل یخچال استراحت بدید ،

شیرینی رو زمانی از فر خارج می کنید که زیر شیرینی یه مقدار رنگ گرفته ، از فر بیرون اوردید اصلا بهش دست نرنید خنک که شد میتونید تکونش بدید و از سینی خارجش کنید

این شیرینی بدون مواد میانی هم یه شیرینی خوشمزه و‌ مناسب عید هست ،

مواددمیانی :از شیرعسل کارامل شده استفاده کردم ولی از نوتلا و یا حتی شکلات اب شده و یا عسل گرم شده هم میتونید استفاده کنید ،

۴الی ۵ ق غ پر از شیرعسل رو داخل ظرف مناسب ریختم که بشه با قاشق همش زد ، بعد حدود۱ق غ کره بهش اضافه کردم و روی حرارت متوسط هم میزنیم ، کم کم رنگش عوض میشه ، فقط از روی حرارت برداشتید سریع باید استفاده کنید چون خودشو سریع میگیره.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *