شیرینی ماندل بولار شیرینی سوئیسی با دستور اصلی

 شیرینی ماندل بولار خیلی خوشمزه و عالی هست یکی از بهترین شیرینی های ساده و مناسب برای پذیرایی درعید است. پخت این شیرینی نیازه به همزن برقی و فر نداره و خیلی راحت می تونید توی خونه بپزید.

مواد لازم برای پخت شیرینی سوئسی چیست ؟

کره ١٢٠ گرم

من روغن صاف ریختم (براى درست کردن روغن صاف، روغن جامد رو ذوب می کنیم و داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره بعد استفاده می کنیم،)

پودر قند ۴ قاشق غذاخورى

زرده تخم مرغ ٢ عدد

وانیل ١/٢ ق چ

آرد برنج ١٠٠ گرم

آرد سفید ١٠٠ گرم

می تونید با نصف این مقدار درست کنید،

شیرینی ماندل بولار

مراحل و طرز تهیه شیرینی ماندل بولار :

ابتدا روغن جامد (صاف) و پودر قند رو با همزن هم می زنیم تا کرم رنگ بشه، (حدود ۵ دقیقه) بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و ١-٢ دقیقه هم می زنیم،

بعد آرد برنج و آرد سفید رو الک می کنیم و اضافه می کنیم ، خمیر لطیفى بدست میاد،

نکته: اگر خمیر چسبنده و نرم بود آرد اضافه نکنید، اجازه بدید داخل یخچال استراحت کنه، چسبندگیش برطرف میشه،

بعد خمیر رو ٣٠ دقیقه داخل یخچال میذاریم تا استراحت کنه، بعد از این زمان از خمیر اندازه فندق برمی داریم و تو دست گرد می کنیم و وسطش رو با یه وسیله اى گود می کنیم،

نکته: اگه خمیر خیلى خشک و پودرى بود و نتونستید تو دست گردش کنید و ترک برمی داشت، کم کم بهش ١-٢ قاشق روغن مایع اضافه کنید و خیلى کم با نوک انگشت ورز بدید تا لطیف بشه،

من خمیر رو بین دو تا کیسه فریزر باز کردم و قالب زدم،

شیرینى ها رو داخل سینى فر که کاغذ روغنى انداختیم می چینیم و داخل فرى که از ١۵-٢٠ دقیقه قبل گرم کردیم به مدت ١٢-١۵ دقیقه میذاریم،

بعد که شیرینى ها خنک شدن توشون رو با بریلو پر می کنیم، یا داخل قابلمه که از قبل حدود ٢٠ دقیقه با در و دمکنى روى شعله متوسط گذاشتیم تا گرم بشه، می ذاریم. اونم ١٢-١۵ دقیقه زمان می بره تا حاضر بشه.

نوش جان

 

طرز تهیه شیرینی شکلاتی عید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *