طرز تهیه شیرینی یاقوتی با نکات و دستور پخت مرحله ای

طرز تهیه شیرینی یاقوتی از سری شیرینی های عید با آموزش تمام نکات شیرینی پزی با ما همراه باشید. شیرینی یاقوتی بافت عالی داره و بسیار خوشمزه است اگر میخواهید رژیمی باشد از میزان شکر کمتری استفاده کنید.

مواد لازم برای پخت شیرینی یاقوتی چیست ؟

آرد قنادی: 150 گرم

آرد برنج‌ مرغوب :50 گرم

نشاسته ذرت :30 گرم

پودر قند :65 گرم

کره (هم دمای محیط): 125 گرم (من 50گرم کره و بقیه رو روغن‌حیوانی زدم)

زرده تخم‌مرغ: یک عدد

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری پر

زعفران دم کرده : یک قاشق چای خوری

نمک: یک پنس

طرز تهیه شیرینی یاقوتی

مراحل و طرز تهیه شیرینی یاقوتی :

ابتدا پودر قند و روغن رو با همزن چند دقیقه بزنید تا کرم رنگ و پوک بشه. سپس زرده تخم‌مرغ، زنجبیل، وانیل، زعفران رو اضافه کرده و یک دقیقه با همزن بزنید.

در این مرحله نشاسته ذرت و آرد برنج رو الک کرده و اضافه و با همزن مخلوط کنید. آرد و نمک رو الک کرده و کم کم اضافه و مخلوط کنید تا زمانی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشید. (با دست منسجم کنید)

خمیر رو در کیسه فریزر بزارید و بیست دقیقه در یخچال استراحت بدید.

بعد از استراحت خمیر رو بین دو تا نایلون با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کرده و قالب بزنید و وسطش رو با وسیله ای گود کنید.

در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته شده با کمی فاصله بچینید کمی افزایش حجم خواهد داشت. فر رو ده دقیقه قبل با دمای صد و هفتاد درجه روشن کنید.

سینی را داخل فر به مدت یک ربع قرار بدید ، مراقب باشید زیر شیرینی نسوزه.

وقتی از فر خارج کردید شیرینی بسیار نرم و شکننده است. پس اصلا دست نزنید، اجازه بدید خنک بشه از سینی خارج کنید. قسمت گودی شیرینی رو با ژله بریلو یا مارمالاد مربا ‌یا مغزیجات پر کنید.

من‌ با قلمو عسل رقیق شده زدم و پودر پسته ریختم. تعداد بستگی به اندازه قالب و قطر شیرینی داره.برای من سی عدد شد (نیم کیلو)

این شیرینی ماندگاری خوبی داره می تونید در ظرف در بسته  در جای خنک یا یخچال نگهداری کنید .

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *