طرز تهیه شیرینی ساچر ساده ترین و خوشمزه ترین شیرینی مناسب برای پذیرایی از مهمان در عید نوروز است که من اینجابا دستور ساده و کاملا با جزیئات براتون نوشتم امیدوارم توی خونه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت شیرینی ساچر چیست؟
روغن صاف ۱۳۰ گرم
پودر قند یا پودر شکر ۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
آرد ۳۰۰ گرم
شیر ۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع 3 قاشق غذا خوری
مخلوط پودر کاکائو و پودرقهوه یک سوم پیمانه
مراحل و طرز تهیه شیرینی ساچر :
۱- ابتدا روغن و پودر قند و وانیل را انقدر میزنیم تا کرم رنگ شود سپس زرده را اضافه کرده و با خوب میزنیم.
۲- در این مرحله شیر،اضافه کنید و کمی با همزن بزنید. آرد و پودر کاکائو و پودرقهوه رو مخلوط کنید
۳- در این مرحله باید تمام مخلوط آرد را اضافه کنیم و با سرانگشتان ورز بدهیم. اگر شکل نگرفت ۱ قاشق دیگر روغن اضافه میکنیم.
۴- خمیر را به مدت نیم ساعت تا ۱ ساعت درون یخچال میگذاریم.
۵- خمیر را بعد استراحت از یخچال بیرون آورده دو پلاستیک فریزر روی سطح کار میگذاریم و خمیر را بین این دو پلاستک قرار می دهیم
۶- خمیر رابا وردنه باز می کنیم قالب می زنیم طوری که از هر مدل دو تا داشته باشیم یکی ساده و یکی سوراخ دار تا بعد پخت شیرینی ها را روی هم قرار دهیم.
۷- شیرینی ها را در فر به من ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کمی رنگ زیرش عوض شود.
۸- وقتی از فر در آوردیم کمی صبر می کنیم سپس رو آنهایی که سوراخ دارد، را با شکلات تزیین میک نیم و روی شیرینی های ساده مارمالاد می گذاریم و دو شیرینی ساده و سوراخ دار یک شکل را روی هم میگذاریم.
۹- بعد از آماده شدن شیرینی هاآنها را در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.
نوش جان