طرز تهیه قرابیه شکلاتی کاراملی با دستور مرحله ای

قرابیه شکلاتی کاراملی روش تهیه ساده و آسونی داره شیرینی شکلاتی بسیار خوشمزه و عالی است که برای پذیرایی در عید هم می تونید آماده کنیم .

مواد لازم برای تهیه قرابیه کاراملی  چیست؟

۲۰۰ گرم کره و یا مارگارین

۱ لیوان پودر قند

۱ فنجان چای خوری روغن مایع

۱ عدد تخم مرغ

۳ ق غ پودر کاکائو

۱ بسته وانیل شکری معادل ۵ گرم (۱ ق چ) و با نوک ق چ وانیل ایرانی

نصف بسته بکینگ پودر معادل ۵ گرم (۱ ق چ)

آرد به میزان لازم (تا جایی آرد اضافه کنیدکه خمیر جمع شود و لطیف باشد و به دست نچسبد)

مواد کارامل

۵ ق غ شکر

۱ ق غ سر پر کره

۱۰۰ گرم خامه

۱ لیوان گردو درشت خرد شده یا بادام زمینی(البته من نریختم)

طرز تهیه قرابیه شکلاتی کاراملی

مراحل و طرز تهیه قرابیه شکلاتی کاراملی :

ابتدا کارامل را تهیه کنید، شکر را داخل تابه ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا تغییر رنگ دهد و کاراملی شود سپس کره را اضافه کرده و هم بزنید و بعد خامه را اضافه کنید و هم بزنید و کمی بپزید (وقتی خامه اضافه می کنید شکر سفت خواهد شد، نگران نباشید سریع هم بزنید تا دوباره شکر آب شود)

سپس از اجاق برداشته و گردو اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید.
.
نکته: به جای گردو میتوانید از بادام زمینی استفاده کنید چون با کارامل عالی می شود.
.
برای تهیه خمیر شیرینی ابتدا همه مواد مایع را با هم مخلوط کنید و بعد مواد خشک را اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.

از خمیر به بزرگی گردو جدا کنید و گرد کنید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و وسط خمیر را چاله ی بزرگی باز کنید.

داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد کنترل شده بپزید (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنترل شده بپزید)

بعد از خارج کردن از فر و کامل خنک شدن شیرینی ها از مواد کاراملی به اندازه یک ق م داخل هر کدام پر کنید و می تونید با شکلات آب شده به روش بن ماری روی شیرینی ها را تزیین کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *