طرز تهیه کیک کرم کارامل یا معروف به فلن کیک که هم به عنوان کیک برای تولد و دورهمی میشه پختش و هم به عنوان دسر میشه آمادش کرد.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت فلن کیک (کیک کرم کارامل ) چیست ؟
کرم کارامل ۱بسته
خامه ۲قاشق غذا خوری
شیر ۲ لیوان
ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری
زعفران برای خوش رنگ شدن قسمت کاراملی کمی
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱.۲ لیوان
روغن ۱.۲ لیوان
آرد ۱ و ۱.۴پیمانه
وانیل ۱.۴قاشق چایخوری
شکر ۱پیمانه
بکنیگ پودر ۱قاشق مربا خوری
کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
مراحل و طرز تهیه کیک کرم کارامل :
ابتدا کارامل را آماده می کنیم . یک بسته پودر کرم کارامل آماده رو باز کنید با شیر ، زعفران، خامه و ژلاتین مخلوط کنید و قابلمه را روی حرارت گذاشته یک دقیقه که جوشید حرارت رو خاموش کنید .
سپس سس کارامل داخل بسته را داخل قالب ریخته و کرم کارامل را روی سس ریخته و قالب را داخل یخچال قرار داده تا کرم آماده شود.
سپس شروع به درست کردن کیک کنید :
ابتدا آرد و بکینگ پودر و کاکائو را مخلوط و الک کنید، سپس تخم مرغ را با وانیل و شکر با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم رنگ و روشن شود.
سپس شیر رادافزوده و یک دقیقه دیگر هم زده و روغن مایع را افزوده و در حد ۳۰ ثانیه همبزنید. ارد را مخلوط و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن بزنید .
مواد کیک را اهسته درون قالب که کارامل بسته شده ریخته و قالب را چند بار به زمین کوبیده .
قالب را داخل یه قالب بزرگتر از خودش که تا نصفه آب کرده اید قرار داده و هر دو قالب را با هم درون فر ۱۸۰درجه که از قبل گرم بمدت ۶۰ الی ۹۰ دقیقه پخت می کنیم سپس با یک خلال دندان تست کرده و اگه تمیز بیرون آمد و کیک بهش نچسبید یعنی کیک پخته.
قالب را از فر خارج کنید قالب اصلی که کیک کاراملی داخلش بود کمی که خنک شد به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار داده تا کارامل بسته شود.
سپس قالب را از یخچال خارج کنید اطراف کیک رو با چاقو از دیواره قالب جدا کنید و داخل آب گرم گذاشته تا کارامل آزاد شود و داخل ظرف مناسب سرو کنید.
نوش جان