طرز تهیه براونی سریع یک دسر مجلسی که برای مهمونی و تولد و جشن ها می تونید تدارک ببینید این دسر بسیار خوشمزه و طرز تهیه آسانی داره و وقت زیادی هم نمیبره ، توصیه می کنم حتما توی خونه درست کنید و یک عصر زیبا در کنار عزیزانتون سپری کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک براونی چیست ؟
4 تخم مرغ در دمای اتاق
1 لیوان (200 گرم) شکر دانه ریز
1 پنس نمک
210 گرم شکلات تلخ (70٪ کاکائو)
100 گرم کره
2 قاشق غذاخوری کاکائو
1 لیوان (130 گرم) آرد
مراحل و طرز تهیه براونی سریع :
ابتدا کره را در یک ماهی تابه ذوب کنید. سپس 2/3 شکلات تلخ را به کره ذوب شده اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا آب شود.
شکلات باقی مانده را اضافه کنید ، اما مخلوط نکنید. شکلاتی که اخیراً اضافه کردیم ممکن است کاملا ذوب نشود تا تکه های شکلات در براونی باقی بماند.
بعد از پخت، اجازه دهید ذوب شود و جریان یابد تخم مرغ و شکر را با یک لیسک به مدت 3-4 دقیقه هم بزنید. نمک اضافه کنید و کمی بیشتر به هم زدن ادامه دهید. سپس آرد و کاکائو را اضافه کنید و فقط با لیسک مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند ، .
مخلوط شکلات و کره را اضافه کنید و دوباره کمی با لیسک مخلوط کنید.روی یک کاغذ روغنی داخل سینی مربع (22×22 سانتی متر) بریزید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده به مدت 25-30 دقیقه بپزید.
این قسمت پخت کاملاً به فر شما بستگی دارد. به خصوص در دستورالعمل های مایع ، تغییرات دقیقه بسیار زیاد و بسیار متفاوت است.
به دلیل سیال بودن ، نمی توانیم آن را با خلال دندان آزمایش کنیم.وقتی که قسمت بالایی در حال پوسته شدن است ،و با انگشت کمی آن را فشار دهید قسمت میانی نرم خواهد بود.
در این زمان می توانید آن را از فر خارج کنید پس از پخته شدن ، لبه های کاغذ روغنی را بگیرید و آن را از فر خارج کنید.
نوش جان