طرز تهیه کادایف پنیری دسری مجلسی با دستور مرحله ای

طرز تهیه کادایف پنیری دسر پنیری ترکیه ای بسیار خوشمزه که خیلی راحت می تونید توی خونه آماده کنید و به هنگام مهمانی و چشن بسیار دلچسب است.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای پخت کادایف پنیری چیست ؟

کره : ۳۰۰ گرم

پسته خرد شده : ۶ قاشق غذا خوری

گردوی خردشده : ۴ قاشق غذا خوری

پنیر لبنه : ۲۰۰ گرم

پودر نارگیل : ۴ قاشق غذا خوری

رشته کادایف : ۲ بسته

مواد لازم برای شربت

آب : ۲ لیوان

شکر: ۲ لیوان

گلاب : ۵ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کادایف پنیری

مراحل و طرز تهیه کادایف پنیری :

طرز تهیه شربت: آب و شکر رو در قابلمه می ریزیم به جوش که اومد گلاب رو اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشه و کمی غلیظ شه و کنار بگذارید تا سرد شود.

1. رو به تکه های کوچک برش بدید و کره آب شده رو بهش اضافه کنید ( ۱ ق از کره رو برای چرب کردن ظرف کنار بگذارید ) وخوب رشته ها رو به کره آغشته کنید .

ظرف نچسبی رو با ۱ ق کره ای که کنار گذاشته بودید خوب چرب کنید و نصف رشته رو به طور یکنواخت ته ظرف بچینید سعی کنید فضای خالی بینشون نباشه و فشرده بچینید تا مواد از لابلای آن بیرون نریزه.

2. حالا پنیر رو به طور یکنواخت روی رشته ها پخش کنید طوری که یک لایه کامل روی رشته ها پوشیده شود و سپس پودر نارگیل و پسته و گردو رو روی آن بپاشید و بقیه رشته ها رو روش بریزید و با کف دست بهش فشار وارد کنید.

3. و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید و در آخر کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی شه.

از فر که خارج کردید شربت رو روش ریخته و اجازه دهید کمی به خورد آن برود و روش پسته بریزید و داغ سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *