طرز تهیه کرابیه مربایی شیرینی لذیذ و محبوب که ماببین این شیرینی از مارمالاد یا مربا استفاده میکنیم که سلیقه ای استو من توی خونه مربای انجیر داشتم و اون رو استفاده کردم شما هر مربایی می تونید استفاده کنید ولی بهتر است مرباتون رو به شکل مارمالاد تهیه کرده باشید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کرابیه مربایی چیست ؟
۱۲۵ گرم کره یا مارگارین
۱ عدد تخم مرغ
۵ قاشق غذاخوری پودر شکر
۱ بسته وانیل ترکیه (نوک ق چ وانیل ایرانی)
۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۲/۵ الی ۳ لیوان آرد
برای لای شیرینی ها من مربای انجیر استفاده کردم شما میتونید هر مربایی که داشته باشید استفاده کنید.
برای تزئین
۸۰ گرم شکلات شیری
گردو، بادام یا پسته خرد شده
مراحل و طرز تهیه کرابیه مربایی :
ابتدا کره به دمای اتاق رسیده را داخل ظرف گودی بریزید. همه مواد مربوط به خمیر رو هم بهش اضافه کنید. تخم مرغ من بزرگ بود و سه لیوان آرد استفاده کردم.
شما هم آرد را کم کم و تحت کنترل اضافه کنید. خمیرمان باید خمیر نرمی باشد.
خمیر را بین دو کاغذ روغنی بگذارید و با وردنه آن را باز کنید.
کاغذ روغنی را بردارید و با استفاده از قالب به خمیر شکل دهید. روی سینی فر، کاغذ روغنی بگذارید و خمیر های قالب زده شده را در آن بچینید.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید بپزند. زمانیکه اطراف شیرینی ها شروع به سرخ شدن کردند از فر درآورید. تا زمانیکه شیرینی ها سرد نشدهاند به آنها دست نزنید.
بعد از اینکه سرد شدند لای آن ها مربا بمالید و با استفاده از شکلات بن ماری شده روی آن را تزئین کنید. اگه دوست داشتید میتونید از تکههای مغزیجات هم استفاده کنید.
این شیرینی خوشمزه رو می تونید برای عید درست کنید که ماندگاریش هم زیاده و توی یخچال در ظرف در بسته می تونید نگه داری کنید.
نوش جان