طرز تهیه اسنک کدو سبز رژیمی غذا و پیش غذای عالی و خوشمزه که با سس مخصوص مارینار و طعم فوق العاده ای داره .حتما تو خونه درست کنید و ازش لذت ببرید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت اسنک کدو سبز چیست ؟
4 کدو سبز متوسط ، بلند و انگشتی برش دهید
1 فنجان آرد بادام
1/2 فنجان پنیر پارمزان تازه رنده شده
1 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک با نعنا
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل ، به میزان لازم
3 سفیده تخم مرغ، یا 1 تخم مرغ کامل
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
مراحل و طرز تهیه اسنک کدو سبز رژیمی :
ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید.
روی نوارهای کدو سبز را به آرامی نمک بپاشید ، اجازه دهید حدود 10 دقیقه بماند و مواد دیگر را آماده کنید ، سپس با یک حوله کاغذی به خوبی خشک کنید – این مرحله به ترد شدن آنها کمک می کند!
روی یک سینی پخت لبه دار و بزرگ مسطح پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
در یک ظرف کم عمق ، آرد بادام ، پنیر پارمزان ، پونه کوهی ، پودر سیر ، نمک و فلفل را هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
در یک کاسه جداگانه ، تخم مرغ و روغن را با هم مخلوط کنید.
کدو سبز را در مخلوط تخم مرغ آغشته کنید و سپس اجازه دهید تخم مرغ اضافی به درون ظرف بچکد. سپس کدو سبز را در مخلوط پنیر بغلتانید، تا کاملاً آغشته شود.
نوارهای کدو سبز را روی سینی پخت آماده قرار دهید و در فر قرار دهید.به مدت حدودا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و ترد شود ، به مدت 3-5 دقیقه روی تنظیمات گریل یا برویلر قرا دهید تا یک بافت عالی داشته باشید.(فقط وقتی رو گریل میگذارید مواظب باشید نسوزه)
حالا میتونید این اسنک های خوشمزه رو داخل سس مارینارا زده و نوش جان کنید
دستور سس مارینارا هم در بخش آشپزی برای شما گذاشتم .تهیه این سس بسیار ساده است و طعم عالی هم دارد.
نوش جان