طرز تهیه سس مارینارا میخوام سس های خوشمزه و پرکاربرد تو آشپزی خصوصا تو غذاهای ایتالیایی رو بهتون معرفی کنم. این سس رو با انواع پاستا، لازانیا و و انواع خوارک مرغ (انواع ناگت ها و مرغ سوخاری و … ) میشه استفاده کرد که عطر و طعم فوق العاده ای داره.
دقت کنید که این سس متفاوت از سس گوجه فرنگی است و در این از روغن زیتون و سبزیجات و غیره استفاده میشه .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای آماده کردن سس مارینارا چست ؟
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز سفید متوسط خرد شده
2 حبه سیر بزرگ ، ریز خرد شده
1/2 قاشق چای خوری نمک
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
۸۰۰ گرم پوره گوجه فرنگی
2 قاشق چای خوری سرکه بالزامیک
1/4 قاشق چای خوری شکر
¼ قاشق چای خوری آویشن
۱ قاشق غذا خوری ریحان خرد شده
۱قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
¼ قاشق چای خوری فلفل قرمز
مراحل و طرز تهیه سس مارینارا:
ابتدا روغن زیتون و پیاز را داخل تابه بریزید و ۵ دقیقه تفت دهید سپس سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید .
بعد نمک و ادویهها و شکر و سرکه بالزامیک را اضافه کنید و سپس پوره گوجه و سبزیجات معطر را اضافه کنید بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد تا آب گوجه کشیده شود و سس غلیظ شود.
این سس در پخت انواع پاستا ، لازانیا، مرغ و …کاربرد داره.
طرز تهیه سس مارینارا با گگوجه فرنگی و سرکه بالزامیک و انواع ادویه ها و سبزیجاتی مثل جعفری و ریحون که یک ترکیب عالی بدست می آید درست می کنیم این سس ویژه رو با انواع غذا ها میشه سرو کرد
در این بخش آشپزی انواع غذا ها رو که از این سس استفاده میشه رو براتون دستورش رو نوشتم. ار حمله غذای بسیار خوشمزه اسنک کدو سبز رژیمی که هم کم هزینه است و هم با این سس خوشمزه طعم معرکه ای پیدا می کنه.
نوش جان