طرز تهیه کباب بادمجان با پوره سیب زمینی‌‌ بسیار لذیذ

طرز تهیه کباب بادمجان با پوره سیب زمینی‌‌ خوراک بسیار خوشمزه و لذیذ که خیلی راحت می تونید توی خونه آماده کنید و به عنوان غذا یا پیش غذا سرو کنید.

مواد لازم برای پخت کباب بادمجان و سیب زمینی چیست ؟

سه عدد بادمجان‌

۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوساله‌

دو عدد پیاز متوسط‌

یک یا دو حبه سیر‌

دو عدد فلفل سبز‌

دو عدد گوجه فرنگی‌

یک و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه‌

نمک‌

برای پوره سیب زمینی‌

سه عدد سیب زمینی آب پز شده‌

سه قاشق غذاخوری شیر ‌

یک قاشق مرباخوری کره ‌

نمک و فلفل سیاه‌

 برای رویش‌

پنیر پیتزای رنده شده‌

 برای سس ‌

یک قاشق غذاخوری رب گوجه ‌

نصف لیوان آب‌ داغ‌

کباب بادمجان با پوره سیب زمینی‌‌

مراحل و طرز تهیه کباب بادمجان با پوره سیب زمینی‌‌ :

ابتدا بادمجان‌ها را به صورت راه راه پوست بگیرید. از وسط نصف کنید و بگذارید داخل آب نمک چند دقیقه بماند. سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و تکه تکه کنید، سپس آب پز کنید.‌

پیاز و سیر را خرد کرده و یک دقیقه تفت دهید، فلفل ریز خورد شده را هم داخل تابه ریخته و تفت دهید. حالا گوشت را اضافه کنید و ۳، ۴ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. گوجه پوست گرفته شده و خرد شده را به مواد اضافه کنید و در نهایت نمک و ادویه‌جات و رب گوجه را اضافه کنید و تا زمانیکه گوجه ها آب بیاندازند و آبشان کشیده شود بپزید.

بادمجان ها را از آب نمک دربیاورید، خشک کنید و پشت و روی آن را سرخ کنید. روغن بادمجانها را بگیرید و در ظرف(مناسب فر) بچینید. وسط بادمجان‌ها را با قاشق فشار دهید، گود کنید و مواد گوشتی را وسط آنها بریزید.‌

سیب زمینی‌های آبپز شده را در ظرفی بریزید و با چنگال له کنید. کره، نمک، فلفل سیاه و شیر را هم اضافه کنید.‌

پوره سیب زمینی را روی گوشت چرخ کرده ریخته و صاف کنید.‌

رب گوجه را با آب داغ در کاسه ای هم بزنید و روی پوره ها پخش کنید. در نهایت پنیر پیتزای رنده شده را روی آنها بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه رویشان سرخ شود بپزید. ‌

نوش جان

‌ ‌ ‌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *