طرز تهیه اسکالوپ مرغ با دستور پخت بی نظیر و نکات عالی

طرز تهیه اسکالوپ مرغ بسیار خوشمزه و لذیذ به وقت مهمانی و شام عالی در کنار خانواده است. برای تهیه این اسکالوپ بهتره از سینه مرغ استفاده کنیم و ادویه هایی مثل پاپریکا پودر سیر و اویشن عطر و مزه خوبی به این غذا میده .

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای پخت اسکالوپ مرغ چیست ؟

سینه مرغ: 1 عدد

قارچ: 3 عدد

سس گوجه فرنگی: 1 قاشق غذا خوری

پنیر مازارلا: 2/1 لیوان

گوجه فرنگی بدون پوست: 1 عدد

آب: 2 قاشق غذا خوری

جعفری: 5 ساقه

آرد سفید: 3 قاشق غذا خوری

پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه اسکالوپ مرغ

مراحل و طرز تهیه اسکالوپ مرغ :

ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوان ها و پوست را جدا می کنیم، هر قسمت را بصورت برش های طولی به 2 قسمت برش می دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن ها را پهن می کنیم ( تکه های گوشت نباید سوراخ شوند ).

مقداری از ادویه ها را با روغن مخلوط کرده و سینه های مرغ را داخل آن می گذاریم، گوجه فرنگی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم، سس گوجه فرنگی، پودرسیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کرده و جعفری ها را خرد و اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم و آب را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.

سینه های مرغ را پهن گرده و مقداری از قارچ خرد شده و پنیر را همراه مقدار کمی از سس وسط هر یک می گذاریم، کناره های را روی هم آورده و با گوشت کوب به آرامی لبه ها را می کوبیم تا به یکدیگر بسته شوند،

رو و زیر مرغ را آرد زده و با مقدار کمی روغن حدود 5 تا 6 دقیقه سرخ می کنیم و با مابقی سس سرو می کنیم.

نکته : حتما بعد از قرارد دان مواد میان ورقه های مرغ با گوشتکوب بکوبید تا یکچارچه بشه .

 

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *