طرز تهیه مربای زنجبیل خوش عطر و رنگ که روش گرفتن تلخی اولیه اون رو هم براتون میگم که هم مربای عالی داشته باشین و هم کاملا شفاف بشه و هیچ کدری نداشته باشه.
من زنجبیل ها رو با پوست کن به صورت ورقه ای برش دادم شما می تونید با زنده درشت رنده کنید یا نگینی خرد کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت مربای زنجبیل چیست ؟
زنجبیل تازه 200 گرم
شکر 200 گرم
آب یک و نیم لیوان
آبلیمو 1 قاشق مرباخوری
مراحل و طرز تهیه مربای زنجبیل:
۱. ابتدا پوست زنجبیل را بگیری.
۲. زنجبیل را به صوت خلالی یا نگینی خرد کنید یا با با پوست کن ورقه ای کنید.
۳. زنجبیل های خرد شده را در آبجوش بمدت ۱۵ دقیقه بجوشانید پس از این مدت آنرا آبکش کنید در صافی بریزید و آبسرد روی آن بگیرید .
۴. زنحبیل ها را دوباره در آبجوش بجوشانی.
۵. این کار را ۴ تا ۵ بار تکرار کنید تا تلخی زنجبیل ها از بین برود.
۶. بعد از اینکه احساس کردید تلخی زنجبیل از بین رفته آنرا را درون کاسه آبسرد قرار دهید بمدت ۵ تا ۶ ساعت در اینمدت چند بار آب آنرا عوض کنید.
۷. شکر و آب را درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و اجازه دهید تا شکر و آب به مدت چند دقیقه بجوشند.
۸. بعد از مدت زمان ذکر شده زنجبیل را به مخلوط شکر و آب بیفزایید و اجازه دهید تا شهد مربا قوام آید.
۹. در اواخر پخت مربا آبلیمو را به آن اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و در مکانی مناسب قرار دهید تا مربا سرد شود سپس مربا را درون بطری شیشه ای مناسبی بریزید و در یخچال قرار دهید.
نکته:
۱. من آب مرحله اول جوشیدن زنجبیل در آبجوش رو دور نمی ریزم و در پخت غذا استفاده می کنم.
۲. اگر شهد مرباتون زیاده می تونید در مرباهایی مثل مربای هویج از اون استفاده کنید.
نوش جان