طرز تهیه کیک لامینگتون با دستور مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک لامینگتون یک کیک شکلاتی بسیار خوشمزه است که توصیه می کنم حتما تو خونه درست کنید هم مراحل کمتر است و هم سادهتر که به راحتی می تونید انجامش بدید.

مواد لازم برای پخت کیک لامینگتون چیست ؟

کره نرم شده: 190 گرم

شکر:1 فنجان یا 220 گرم

وانیل : 2 قاشق چای خوری

تخم مرغ: 3  عدد

آرد : 2 و 1/3 فنجان یا 350 گرم

شیر :1 فنجان یا 250ml

شکلات تلخ: 220 گرم

خامه پرچرب: 1 فنجان یا 250ml

پودر نارگیل: 1 فنجان

طرز تهیه کیک لامینگتون

 

مراحل و طرز تهیه کیک لامینگتون :

ابتدا کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.

سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند، در ادامه یک قاشق وانیل را بیافزایید و مخلوط کنید.

در مرحله بعد آرد و شیر را به تدریج اضافه نموده و مواد را هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.

قالب را چرب کرده و مایه کیک را بریزید و برای 50 دقیقه تا یک ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.

در این میان شکلات را در کاسه فلزی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا آب شود. سپس خامه و وانیل باقی مانده را افزوده و مخلوط نمایید.

کیک را از فر بیرون آورده و بعد از اینکه خنک شد مخلوط شکلات را روی آن بریزید و پودر نارگیل بپاشید.

نکته :  اگر پودر نارگیل دوست نداشتید می تونید اون رو حذف کنید و از مغزیجات آسیاب شده یا خرد شده مانند گردو و بادام یا دانه های کنجد و تخمه  و … که کاملا سلیقه ای است استفاده کنید .البته دستور اصلی با پودر نارگیل است و طعم و عطر بسیار خوبی به کیک شما میده.

نکته : حتما اجازه بدید کیک خنک بشه و بعد مخلوط شکلات روی اون بریزید در غیه این صورت مخلوط شکلات جذب بافت کیک میشه و باعث خمیر شدن کیک میشه.

نوش‌جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *