طرز تهیه بادمجان پفکی که می تونید تو 5 دقیقه درست کنید مخصوصا با سس ماست اگه خورده بشه، چه شود پس دست بکار بشید.
این غذا بسیار لذیذ و خوشمزه است حتما تو خونه درست کنید زمان زیادی هم نمیبره به راحتی می تونید آمادش کنید و به وقت مهمانی به عنوان یک پیش غذای عالی کم هزینه و سه سوته بپزیدش
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت بادمجان پفکی چیست ؟
2 عدد بادمجان قلمی
2عدد تخم مرغ
2 تا 3 قاشق غذا خوری شیر
4 قاشق غذا خوری آرد
1 بسته بیکینگ پودر 10گرمی ترک یا (1قاشق مربا خوری )
نمک
روغن برای سرخ کردن
مراحل و طرز تهیه بادمجان پفکی :
ابتدا بادمجون ها را پاک و حلقه ای برش بزنید.
سپس در یک کاسه تخم مرغ + نمک + شیر + آرد بیکینگ پودر را همگی مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا به غلظت ماست برسه.
می تونید فلفل هم اضافه کنید. ذائقه ای است اگر غذای تند دوست دارید می تونید میزان فلفل بیشتری و همینطور فلفل قرمز هم بزنید.
حالا بادمجون هایی را که به صورت حلقه برشد زدید را به این سس آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید. درکنار بادمجون های پفکی می تونید یک کاسه ماست سفت که کمی نمک و فلفل سیاه و کمی سیر رنده شده و پاپریکا اضافه کنید سرو کنید.
کاملا ذائقه ای هست حتی می تونید با سس قرمز یا سس مایونز و فرانسوی نیز سرو کنید .
نکته : ما قبلا در مورد روش های گرفتن تلخی بادمجان در بخش آشپزی صحبت کردیم من اینجا اشاره به آن می کنم :
بادمجان ها را پوست گرفته و نیم ساعت در آب نمک غلیظ می خوابانیم، سپس آنها را شسته و در آبکش می گذاریم تا آبش برود و خشک شود.
بهتر هست بادمجانها را در این مرحله در آفتاب بگذاریم تا زودتر خشک شوند و تلخی آنها هم گرفته شود در غیر اینصورت باید مدت طولانی تری باقی بماند تا خشک شود
ویدیو مراحل آماده کردن و سرخ کردن بادمجان پفکی
نوش جان