طرز تهیه بادمجان پفکی غذایی با طعم و عطر بی نظیر

طرز تهیه بادمجان پفکی که می تونید تو 5 دقیقه درست کنید مخصوصا با سس ماست اگه خورده بشه، چه شود پس دست بکار بشید⁦.

این غذا بسیار لذیذ و خوشمزه است حتما تو خونه درست کنید زمان زیادی هم نمیبره به راحتی می تونید آمادش کنید و به وقت مهمانی به عنوان یک پیش غذای عالی کم هزینه و سه سوته بپزیدش

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای پخت بادمجان پفکی چیست ؟

2 عدد بادمجان قلمی

2عدد تخم مرغ

2 تا 3 قاشق غذا خوری شیر

4 قاشق غذا خوری آرد

1 بسته بیکینگ پودر 10گرمی ترک یا (1قاشق مربا خوری )

نمک

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه بادمجان پفکی

مراحل و طرز تهیه بادمجان پفکی :

ابتدا  بادمجون ها را پاک و حلقه ای برش بزنید.

سپس در یک کاسه تخم مرغ + نمک + شیر + آرد بیکینگ پودر را همگی مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا به غلظت ماست برسه.

می تونید فلفل هم اضافه کنید. ذائقه ای است اگر غذای تند دوست دارید می تونید میزان فلفل بیشتری و همینطور فلفل قرمز هم بزنید.

حالا بادمجون هایی را که به صورت حلقه برشد زدید را به این سس آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید. درکنار بادمجون های پفکی می تونید یک کاسه ماست سفت که کمی نمک و فلفل سیاه و کمی سیر رنده شده و پاپریکا اضافه کنید سرو کنید.

کاملا ذائقه ای هست حتی می تونید با سس قرمز یا سس مایونز و فرانسوی نیز سرو کنید .

نکته : ما قبلا در مورد روش های گرفتن تلخی بادمجان در بخش آشپزی صحبت کردیم من اینجا اشاره به آن می کنم :

بادمجان ها را پوست گرفته و نیم ساعت در آب نمک غلیظ می خوابانیم، سپس آنها را شسته و در آبکش می گذاریم تا آبش برود و خشک شود.

بهتر هست بادمجانها را در این مرحله در آفتاب بگذاریم تا زودتر خشک شوند و تلخی آنها هم گرفته شود در غیر اینصورت باید مدت طولانی تری باقی بماند تا خشک شود

ویدیو مراحل آماده کردن و سرخ کردن بادمجان پفکی

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *