طرز تهیه کرم نسکافه و خامه با دستور مرحله ای و مطمئن

کرم نسکافه و خامه از دسر های بسیار خوشمزه و لذیذ که برای جشن ها و مهمانی ها گزینه خوبی است.ابتدا یک پایه کیک تهی می کنیم و یک لایه کرم نسکافه ای که با ترکیب شیر و خامه و یک لایه خامه وانیلی که آموزشش رو مرحله به مرحله براتون بیان کردم.

مواد لازم برای پخت دسر کرم نسکافه ای و خامه  ای چیست ؟

برای کیک:

۲ تخم مرغ همدمای اتاق

۱ پیمانه شکر

۱ پیمانه بعلاوه ۲ قاشق غذاخوری آرد

۱/۲ پیمانه آب ولرم

۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

وانیل

 

برای کرم:

۲ پیمانه شیر

۱ونیم قاشق غذاخوری آرد

۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یا گندم

۳ قاشق غذاخوری پر، شکر

وانیل

۱ قاشق مرباخوری کره

۱ قاشق مرباخوری نسکافه

۱ونیم قاشق غذاخوری آب گرم

نصف بسته، پودر کرم شانتی یا مقداری خامه قنادی

برای خیس کردن کیک :

۱/۲ پیمانه شیر

۱ قاشق مرباخوری نسکافه

۱ قاشق غذاخوری آب گرم

برای روی کیک:

خامه قنادی فرم گرفته

گردو یا فندق خرد شده و پودر نارگیل

کرم نسکافه و خامه

مراحل و طرز تهیه کرم نسکافه و خامه :

ابتدا برای کیک، تخم مرغ ها و شکر رو خوب با همزن هم بزنین تا خامه ای شه ،آب رو اضافه و مخلوط کنین ،در طرف دیگه ، آرد، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنین و اضافه کنین و خیلی کم با همزن هم بزنین یا با لیسک زیرورو کنین .

داخل قالب ۲۴ سانتیمتری که چرب کردین و کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه بپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تقریبا تمیز خارج شه.

برای کرم، شیر، آرد، نشاسته و شکر رو داخل قابلمه بریزین و روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارین و کره و وانیل رو اضافه و مخلوط کنین و بعد ازینکه کاملا سرد شد نسکافه رو داخل آب گرم حل کنین و اضافه کنین و بعد خامه قنادی یا کرم شانتی اضافه کنین و ۵ دقیقه اینا با همزن هم بزنین .

بعد ازینکه کیک سرد شد، داخل همون قالب، برای خیس کردنش، همه چیو مخلوط کنین و با قاشق روی کیکو خیس کنین.بعد روش کرم بدین و بعدازینکه کمی خودشو گرفت، روش خامه فرم گرفته بمالین و یک شب در یخچال بزارین .
روز بعد از قالب دربیارین و تزیین کنین .

نکته: میتونین برای تهیه کیک، از روش زرده و سفیده جدا استفاده کنین

نکته: این کیک روغن نداره ولی میتونین یکی دو قاشق بریزین.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *